Verwijdering PMU

Wij zijn experts in PMU correctie en verwijdering!

ONZE verwijdering PMU

Bij Instituut Mademoiselle streven we ernaar om vrouwen te geven en zich zelfverzekerd te voelen en er elke dag perfect uit te zien! Wij staan klaar om je te helpen als je permanente make-up de mist in is gegaan. Misschien ben je ontevreden over het resultaat van een permanente make-up behandeling of tattoo, bijvoorbeeld omdat de kleur niet mooi is, het resultaat niet symmetrisch is of je bent er gewoon op uitgekeken?! Wij kunnen je op een van de volgende 3 manieren helpen om verwijderen PMU: Pigment Off Remover, Phi Removal, Laser PMU en tatoo verwijderen.

De meest populaire methode om verwijderen PMU en tattoos te is door middel van de laser. Dit is echter niet altijd voldoende, omdat de laser niet in staat is alle kleuren te herkennen. Deze pigmenten kunnen worden verwijderd met Pigment Off of Phi Removal!

Phi Removal / Phi Verwijdering

Phi Removal is een niet-invasieve huidbehandeling, wat betekend dat de huid na behandeling snel geneest. Deze techniek verwijdert het pigment op gecontroleerde wijze uit de huid en zorgt ervoor dat het pigment effectief verdwijnt. Bij Phi Removal behandeling  komt het pigment aan de bovenkant uit je huid in plaats van dat het je lichaam via de afvoerkanalen verlaat. Er is geen risico op littekens of pigmentstoornissen in het behandelde gebied. Phi Removal is 100% natuurlijk!

Pigment OFF / Pigment WEG

Vandaag de dag maakt de “PIGMENT OFF Remover” het mogelijk om alle kleuren en tinten pigment efficiënt en volledig te verwijderen. Ongeacht welke pigmenten of inkt is gebruikt, Pigment Off verwijdert alle kleuren, zelfs rode pigmenten die met de laser bijna niet te verwijderen zijn. Het pigment verlaat het lichaam op dezelfde wijze als het is binnengekomen, namelijk via de huid. Hierdoor blijven er geen pigmentresten in je lichaam achter waarvan het niet duidelijk is wat ermee zal gebeuren of wat het op den duur veroorzaakt.

Laser PMU en TATOO VERWIJDEREN

Lasertatoeage verwijdering gebeurt door het opbreken van de pigmentkleuren middels een lichtstraal met een hoge intensiteit. Zwart tatoeagepigment absorbeert alle lasergolflengten, waardoor het de gemakkelijkste kleur is om te behandelen. Andere kleuren kunnen alleen worden behandeld met lasers geselecteerd op basis van de pigmentkleur. Gedurende enkele weken of langer onderga je meerdere laserbehandelingen om je tatoeage te verwijderen. Afhankelijk van de locatie van je tatoeage kun je van tevoren een plaatselijk verdovende zalf aanbrengen. Door middel van deze technologie zijn we in staat problemen zoals mycose en hyperpigmentatie aan te pakken.

Verwijdering PMU VEELGESTELDE VRAGEN

Vanwege variabele factoren zoals de diepte van de PMU, de leeftijd van de PMU, het huidtype en de hoeveelheid PMU, kan het aantal behandelingen per persoon variëren. In principe is het gemiddeld aantal behandelingen voor permanente make-up 2 tot 3. Het gemiddeld aantal behandelingen voor tatoeages ligt tussen de 3 en 15. Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om volledig te herstellen. Vaker behandelen heeft geen zin, omdat het lichaam ontwrichte inktdeeltjes moet verwijderen en dat kost tijd.

De meeste mensen keren na hun eerste behandeling terug naar hun normale routine. Hoewel sommige mensen tijdens de eigenlijke procedure lichte irritatie en ongemak ervaren, is het voor de cliënt heel goed mogelijk om door te gaan met de normale dagelijkse activiteiten.

De volgende dingen moet altijd worden vermeden, ongeacht het behandelde gebied:

  • Decoratieve of hygiënische cosmetica mag gedurende 10 – 14 dagen niet op het behandelde gebied worden aangebracht.
  • De korstjes mogen er na de behandeling nooit af worden gekrabbeld. De cliënten moeten die op natuurlijke wijze laten verdwijnen.
  • Zonlicht dient tot 2 weken na de behandeling te worden vermeden.
  • Ook gezichts- en lichaamsbehandelingen dienen gedurende 3-6 weken na de behandeling te worden vermeden.
  • Lichaamsbeweging of lichaams- en gezichtsmassage dient tot 7 dagen na de behandeling te worden vermeden.

PhiRemoval is een techniek zonder laser – Permanente make-up verwijdering en verwijdering van cosmetische tatoeages met micropigmentatie, wenkbrauwen, eyeliner- of eyeliner-migratie, lipkleur, lipliner, make-up en lichaamstatoeages.

Pigment OFF remover is een techniek met zeer hoge verwijderingsprestaties, snel herstel van de behandelde huid, ideaal voor het verwijderen van microblading, met korte pauzes tussen behandelingen, is hypoallergeen en bevat actieve ingrediënten voor een sneller herstel van de huid.

Een energiepuls verwarmt de inkt in je huid om deze op te lossen. Je moet een aantal weken of langer laserbehandelingen ondergaan om je tatoeage te verwijderen. Lasers verwijderen een tatoeage vaak niet volledig.

Bij Instituut Mademoiselle analyseren we je huid- en PMU-conditie en beslissen we samen welke van de 3 opties het beste bij je past.