Afslanken en Figuurcorrectie

Over drie maanden ben je jezelf dankbaar!

Er zijn maar weinig mensen die helemaal tevreden zijn met hun uiterlijk. Niet iedereen wordt geboren met een perfect lichaam of heeft voldoende tijd om een ideaal figuur te creëren door middel van zware oefeningen in de sportschool of fitnesszaal. Het pokdalige, onregelmatige uiterlijk van de huid dat men kent als “cellulitis” kan frustrerend zijn voor de clienten die hard werken om een ​​slank, glad lichaam te krijgen. Toch kun je binnen enkele weken overbodig vet op de heupen en dijen verliezen.

De figuurcorrectie streeft ernaar het lichaamsvet te verminderen, verstevigt spieren en geeft je een betere vorm met een jeugdige en smetteloze uitstraling. Deze geavanceerde technologie wordt gebruikt om je lichaam middels gezonde veranderingen en verleidelijke lichaamscontouren opnieuw vorm te geven.

Bij Instituut Mademoiselle zetten we ons in om je te helpen bij het weghalen van cellulitis. Bij ons kun je gebruik maken van de volgende behandelingen voor figuurcorrectie:

Benexere Bodyprogress

De behandeling met de Benexere Bodyprogress is een uitstekend alternatief voor het uitvoeren van een figuurcorrectie ZONDER CHIRURGISCHE INGREEP. De Benexere Bodyprogress is het meest geavanceerde apparaat dat ultrageluid technologie perfect combineert met zes verschillende elektromagnetische (EMS) golven.

Dit draagt bij aan de vermindering van vetweefsel en cellulitis, terwijl het de spierkracht en conditie van de huid verbeterd. Een behandeling duurt ongeveer 25 minuten, afhankelijk van de gekozen behandeling. De Benexere is vooral geschikt voor mensen met hardnekkige probleemgebieden op maag, dijen, heupen en billen.

Starvac Cellulitis Behandeling

De Starvac Dermotherapie maakt niet alleen het onderliggende vet- en bindweefsel los, maar stimuleert ook de doorbloeding, laat overbodig vocht afvloeien en werkt daardoor reinigend en ontgiftend. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor het onderhuidse weefsel na een aantal behandelingen zachter en veerkrachtiger wordt. De bekende postoperatieve problemen bij liposuctie zijn oedemen en onevenwichtigheid in het resterende weefsel.

Met de Starvac Dermotherapie kunnen dergelijke problemen snel en vrij pijnloos worden hersteld. Het benodigde aantal behandelingen varieert van tien tot twintig, waarbij natuurlijk de mate van cellulitis bepalend is, evenals je algehele gezondheid. Dit is een geweldige anticellulitis behandeling!

Wegen met Tanita weegschaal

Voor afslanken en figuurcorrectie bieden we een extra weging met de Tanita weegschaal aan. Gebaseerd op medisch bewijs dat overtollig lichaamsvet in verband brengt met hartaandoeningen, diabetes en bepaalde vormen van kanker, is Tanita ‘s werelds eerste geïntegreerde lichaamsanalysator/weegschaal. 

Het wegen met de Tanita weegschaal gebeurt met de kleding aan. Het gewicht van de kleding wordt vooraf ingevoerd en afgetrokken van het totale gewicht. Je staat echter wel op blote voeten op de weegschaal. Dit om het meten van verschillende gegevens mogelijk te maken. Na het wegen rolt een strip met je persoonlijke meetgegevens uit de Tanita weegschaal. De adviezen verschillen per persoon op basis van lichaamsbouw, geslacht, leeftijd, lengte.  Je zult deze strip thuis ontvangen.

Zie Tanita’s print voor meer informatie over de meetgegevens in de veelgestelde vragen sectie!

Figuurcorrectie Veelgestelde vragen

De Benexere Bodyprogress kent zeer uitgebreide toepassingen en helpt je bij:

Verminderen omvang, Verbeteren figuur, Spierversteviging, Postnataal/zwangerschap buikje, Lymfedrainage, Vermindering van cellulitis, Gewichtsverlies in combinatie met het SlimmerSlank programma.

Ben jij iemand met hardnekkige cellulitis zoals buik, dijen, flanken (zogenaamde love handles), armen en de gehele schouder en staan het verwijderen van cellulitis en een verbeterde spierspanning en huidconditie op je verlanglijstje, dan is deze behandeling iets voor jou!

Het geavanceerde Benexere Bodyprogress maakt gebruik van elektromagnetische golven in combinatie met ultrasone technologie: hierdoor ontstaat een natuurlijke temperatuurstijging en wordt de verbranding in de vetcellen verhoogd. De echo zorgt er ook voor dat de afvalstoffen beter uit de vetcellen worden afgevoerd. Hierdoor draagt ​​het intensiever bij aan het verminderen van vetweefsel en cellulitis, terwijl het de veerkracht van de spieren en de huidconditie verbetert.

Na een behandelingskuur zit je strakker in je vel en zul je een gladdere huid ervaren doordat cellulitis effectief is aangepakt.

De Starvac Dermotherapie biedt een bevredigende oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid- en bindweefselproblemen van deze tijd, waaronder cellulitis. Een uniek procedé zorgt ervoor dat de behandeling een langdurig effect heeft.

De rollende behandelkop genereert een vacuüm aan de oppervlakte van de huid die wordt opgezogen tussen de 2 binnenste rollen van de behandelkop. Deze flexibele rollers passen zich automatisch aan de dikte van de gevormde huidplooi aan. Terwijl de zuigkop beweegt, wordt de huid tussen de flexibele cilinders gerold die zorgen voor de “palper&rouler”-massagemethode. De twee spatels die aan de voor- en achterkant van de flexibele rollers zitten, maken de lymfedrainage die vervolgens ontstaat nog effectiever. Tenslotte maken de twee buitenste mobiele rollers het gemakkelijker om de behandelkop over het te behandelen gebied te laten glijden.

Deze behandeling is perfect voor jou als je iemand bent die geïnteresseerd is in het behandelen van:

 • Cellulitis (waardoor een figuurcorrectie ontstaat)
 • Lymfedrainage (waardoor een figuurcorrectie ontstaat)
 • Gezichtsbehandelingen (lifting)
 • Ontspanningsmassage 
 • Vermoeide benen.
 • Gewicht: gemeten gewicht
 • Vetpercentage: de hoeveelheid lichaamsvet in verhouding tot het lichaamsgewicht
 • Vetmassa: totaalgewicht van vetmassa in het lichaam
 • Vetvrije massa: de VVM bestaat uit spieren, botten, weefsel, water en alle andere vetvrije massa in het lichaam
 • Spiermassa: botvrije magere lichaamsmassa
 • Lichaamsvocht: de hoeveelheid water die door het lichaam wordt vastgehouden
 • Lichaamsvocht %: lichaamsvocht als percentage van gewicht
 • Botmassa: de hoeveelheid botmineraal in het hele bot
 • Basaal metabolisme: de totale energie die door het lichaam wordt verbruikt om de normale functies in een rusttoestand te houden
 • Metabolische leeftijd: de gemiddelde leeftijd die aan je metabolisme gerelateerd wordt
 • Viscerale vetwaarde: het visceraal vetpercentage (visceraal vet = vet dat zich in de buikholte en rond de vitale organen in de onderbuik bevindt)
 • BMI: Body Mass Index, berekend op basis van lengte en gewicht
 • Ideaal gewicht: het gewicht waarvoor de BMI 22 bedraagt
 • Mate van overgewicht: dit is de verhouding (gewicht – ideaal gewicht) / (ideaal gewicht) * 100%