S.P.A Société Provençale d'Aromathérapie

Natuurlijke huid verbeterende behandelingen van hoogwaardige kwaliteit

Onze S.P.A

Als je op zoek bent naar een gezichtsbehandeling met schone, hoogwaardige producten die je gezondheid en welbevinden niet in gevaar brengen, dan ben je hier op de juiste plek!

Sinds 1984 heeft het S.P.A, Société Provençale d’Aromathérapie zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en  productie van natuurlijke producten. Deze hoogwaardige en originele producten zijn ontwikkeld in hun onderzoekslaboratorium in de Provence, Frankrijk. 

Société Provençale d’Aromathérapie, (S.P.A.) is een compleet programma van gezichts- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste (bio-) kwaliteit ingrediënten bevatten. Van de planten is alleen dat deel gebruikt dat de gezochte eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad, het zaad of de wortel. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten.

Mevrouw Magonet is de grondlegger van het S.P.A. tevens gynaecoloog in een kliniek in Frankrijk en werkte reeds op geringe schaal  met aromatherapie. De S.P.A.- producten zijn vervaardig uit 100% natuurlijke on gemodificeerde concentratie van oliën . De S.P.A.- specialist werkt met combinaties van verschillende 100% etherische oliën. Deze bevaten dus 100% werkzame stoffen in tegenstelling tot produkten die een laag percentage(1,5% – 3%) etherische oliën bevaten.

Door aanhoudende blootstelling aan schadelijke gifstoffen brengen we zowel onze eigen geestelijke en lichamelijke gezondheid als die van de toekomstige generaties in gevaar. Wat zijn de resultaten van enkel natuurlijke huidverzorgingsproducten? Minder ontstekingen en optimaal functioneren! Dit betekent meer energie, helderder denken, sterkere weerstand tegen ziekten, betere orgaanfunctie, minder toxiciteit, geen huidirritaties en verlaging van het risico op kanker, hormonale disbalans en immuundeficiënties.

Verwen jezelf met één van onze natuurlijke huidverbeterende behandelingen!

S.P.A gezichtsbehandeling

S.P.A Experience

01

Ervaar de kracht van granenpeeling in combinatie met etherische olie

Prijs: €79,00
Duur: 75 Minuten
Huidtype: Alle huidtypen

Inclusief:

Jou huid wordt hier heel mooi van, echt fantastisch! De natuurlijke peeling heeft een krachtige, diep reinigende werking en verzorgt tegelijkertijd ook je huid. De granen verwijderen dode huidcellen, zodat een voelbaar gladde, strakke en zachte huid achterblijft. Bij deze intensief reinigende en voedende behandeling worden de hoogwaardige ingrediënten van S.P.A Aromatherapie gebruikt, aangepast aan jouw huidtype.

S.P.A Pureté

02

Laat je huid ademen!

Prijs: €69,00
Duur: 50 Minuten
Huidtype: acné, acné gevoelig en vette huid

Inclusief:

Door deze behandeling wordt de huid in optimale conditie gebracht. De natuurlijke werkstoffen dringen door alle huidlagen, waardoor zowel de huidconditie als de huidstructuur verbetert. Thuisadvies en behandelplan zijn onmisbaar voor een goed resultaat.

S.P.A Beauté incl. oog en decolleté behandeling

03

Intensieve oppepper voor gezicht en decolleté.

Prijs: €105,00
Duur: 90 Minuten
Huidtype: Alle huidtypen

Inclusief:

Deze behandeling met hoogwaardige natuurlijke actieve ingrediënten geeft je een snelle oppepper voor een mooie frisse huid. Je verlaat ons met een ontspannen gevoel en een stralende huid.

S.P.A Beauty Op Maat voor de Gevoelige Huid

04

Herstel en bescherm de huid voor alle invloeden van buitenaf.

Prijs: €75,00
Duur: 70 Minuten
Huidtype: Voor alle huidtypen, maar speciaal voor de gevoelige

Inclusief:

Breng de zuurgraad(PH) van je huid in balans voor een sneller herstel – vaarwel beschadigde huid! Door deze behandeling wordt de conditie van de huid verbeterd en in balans gebracht.