Massage therapie

Ontspan de geest, vernieuw het lichaam, blaas de ziel nieuw leven in!

Hier volgen enkele van onze specials

Je lichaam met een massage op peil houden kan problemen veelal oplossen of verminderen voordat ze zich manifesteren. Daarbij brengt een massage nog veel meer helende resultaten met zich mee zoals bijvoorbeeld een betere doorbloeding, hierdoor wordt vastzittend spierweefsel losser, knopen in je spieren worden weggewerkt en het bindweefsel wordt soepeler. Een sterker immuunsysteem, betere nachtrust, minder spanningen en stress, een gelukkiger leven en soepelere spieren zijn hiervan het resultaat.

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en door gezichtsmassage gaat zij er beter uitzien, simpelweg omdat haar gesteldheid verbeterd. Wetenschappers hebben aangetoond dat tijdens massagetherapie verschillende hormonen vrijkomen. Onder andere endorfine en oxytocine. Endorfine heeft een pijnstillend effect en oxytocine verlaagd de cortisolconcentratie in het bloed. Hierdoor voelen veel mensen zich na de massage een beetje rozig. Bij onze massagesalon bieden wij massage behandelingen zoals ontspanningsmassage, facelift massage, bindweefselmassage, gezichtsmassage en voetreflexmassage.

Massagedag is de beste dag van de week!

Massage hele lichaam

Deze klassieke lichaamsmassage richt zich vooral op de spieren en gewrichten. Basishandelingen zoals aaien, kneden, drukken en schudden hebben invloed op de spieren. Bij pijn of stijfheid wordt het getroffen gebied behandeld met specifieke grepen. Dit type lichaamsmassage zorgt voor een heerlijke ontspanning van lichaam en geest, verbetert de bloedsomloop, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en verlicht pijn en stijfheid in de spieren en gewrichten. Een lichaamsmassage is goed tegen lichamelijke klachten, zoals stress, vermoeidheid, slapeloosheid, rugpijn, pijnlijke gewrichten, nek en schouders, hoofdpijn, RSI-klachten. – Duur 55 min

Voetmassage

Deze voetmassage is een weldaad voor lichaam en geest! Het hele lichaam en de organen, spieren en weefsels zijn met de voeten verbonden. Door de specifieke zones te masseren verbeterd de doorbloeding in je organen, waardoor de werking van de organen verbetert. Ook worden de meridianen en acupunctuurpunten in de voeten, onderbenen en knieën gemasseerd. Hierdoor komt de lichaamsenergie weer in balans. – Duur 25 min kort 10 min

Voetreflexmassage

Reflexologie is een vorm van therapie waarbij druk wordt uitgeoefend op specifieke punten in je voeten. Pijnverlichting, zenuwstimulatie, doorbloeding, migraineverlichting en nog veel meer kunnen door middel van reflexologie worden bereikt. Mochten er geen afwijkingen aanwezig zijn, dan kan reflexologie net zo effectief zijn voor het verbeteren van de gezondheid en het voorkomen van ziekte als voor het verlichten van de symptomen van stress, letsel en het verbeteren van je humeur.

Deelmassage (rug, nek en schouders)

Massage waarbij alleen rug, nek en schouders worden behandeld. Dit kan ook in combinatie met benen, voeten of gelaat. Als je na lichamelijke inspanning last hebt van vermoeide spieren, kan een deelmassage van bijvoorbeeld rug, benen, nek en schouders zeer verlichtend werken.

Gezichts- en hoofdhuidmassage

Een hoofdmassage is niet alleen heerlijk ontspannend, maar vermindert eveneens hoofdpijn-, schouder- en nekklachten en bevordert de algemene ontspanning, verbetert de bloedsomloop en zenuwfunctie, vermindert stress en bevordert de energiebalans. – Duur 20 min

Therapeutische massage

Een therapeutische massage is een vorm van massage die helpt bij het verlichten van pijn, het verminderen van stress en het werken aan een specifiek probleem. Massagetherapeuten behandelen cliënten door aanraking te gebruiken om de spieren en andere zachte lichaamsweefsels te bewerken. Met hun aanraking verlichten therapeuten pijn en helpen ze blessures te genezen, de bloedsomloop te verbeteren, stress te verlichten, ontspanning te vergroten en in het algemeen het welzijn van cliënten.

Natuurlijke Facelift Massage/ Bindweefselmassage/ Skinfitness Therapie

Ben je de rimpels, hangende oogleden en hamster-wangen beu? Of is het je grootste angst om ze te krijgen? Een facelift massage vertraagt het verouderingsproces. Door de drukpunten in het gezicht te behandelen en een verstevigende gezichtsmassage te geven, zie je er jonger en stralend uit. Het resultaat is na de behandeling direct zichtbaar. 

Afvalstoffen/toxines worden verwijderd en voedingsstoffen en zuurstof bereiken de cellen waardoor deze gezond worden en optimaal kunnen functioneren, verjongt de huid, betere collageen productie, vermindering rimpels en fijne lijntjes. – Duur 40 min.

VEELGESTELDE VRAGEN Massage therapie

Een facelift-massage is een massage die bedoeld is om slappe weefsels op te krikken, rimpels glad te strijken en je een algeheel jeugdiger uiterlijk te geven. De facelift-massage is bedoeld om de huid strakker te maken, de spieren te stimuleren en de lymfedrainage te verbeteren om gifstoffen te verwijderen die bijdragen aan een ouder uiterlijk.

Het resultaat van de Facelift massage is direct na de behandeling zichtbaar:

 • voorhoofds- en fronsrimpels zijn minder zichtbaar
 • de neus/lippenplooi is minder diep
 • je wangen zijn gelift
 • de huid rond je ogen is gladder en heeft minder rimpels
 • je ogen zien er minder vermoeid uit
 • je hals is strakker
 • je huid heeft een fris roze kleur
 •  je huid voelt zacht, glad en aangenaam warm aan.

Als je aan een van de volgende aandoeningen lijdt, raden wij therapeutische massages af:

 • Koorts als gevolg van infecties (virussen)
 • Ernstige stoornissen in de bloedsomloop (zoals trombose)
 • Hartaandoeningen
 • Besmettelijke huidaandoeningen
 • Volledige uitputting
 • Oedeem