Image Skincare

Natuurlijke klinische huidverzorging voor alle soorten huidproblemen

ONZE Image Skincare

IMAGE Skincare is een internationaal huidverzorgingsmerk dat jou beproefde ingrediënten, doordachte plantaardige stoffen en resultaatgerichte technologie brengt. IMAGE werd opgericht door een schoonheidsspecialiste en plastisch chirurg die pionierswerk verrichtten op het gebied van natuurlijke klinische huidverzorging, met vanzelfsprekend effectieve, mindful formules die reële resultaten leveren. Klinische huidverzorging geeft vertrouwen en levert efficiëntie en resultaten die gebaseerd zijn op bewijs. Natuurlijke klinische producten bevatten nooit parabenen, ftalaten, minerale oliën, kunstmatige geurstoffen of synthetische kleurstoffen. 

Voor onze IMAGE Skincare gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van krachtige verbeteraars zoals: Hyaluronzuur, Antioxidanten, Retinol, Stamcellen en Vitamine C. Deze natuurlijke actieve ingrediënten zijn perfect geschikt voor elk type gezichtshuidprobleem. Ben je op zoek naar meer efficiënte, klinisch geteste, door artsen geformuleerde, milieuvriendelijke, dierproefvrije huidverzorgingsproducten en professionele huidverbeterende behandelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als schoonheidsspecialisten zijn wij gespecialiseerd in alle soorten huidproblemen, van eczeem, acné huidaandoeningen en acné littekens, tot preventieve behandelingen zoals anti-aging gezichtsbehandelingen of reguliere huidverbeterende behandelingen. Ben jij er klaar voor om je huidverzorgingsroutine te veranderen?

Samen kunnen we voor elk huidprobleem waar je mee te maken hebt een effectieve oplossing vinden door middel van één van onze huidverbeterende behandelingen

IMAGE Skincare huid verbeterende behandelingen

IMAGE Signature Facial

01

Deze behandeling doet het allemaal: verstevigen, voeden en de huid verlichten!

Prijs: €85,00
Duur: 60 Minuten
Huidtype: Huid met Rosacea, droge/gehydrateerde huid, anti-aging. Niet geschikt voor vette en acné huid

Inclusief:

Een resultaat waar je verstelt van zult staan. De huid wordt verstevigd door Retinol, verlicht door antioxidanten en gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C. De huid wordt tevens verzacht door een cocktail van kamille, komkommer en Aloë Vera.

IMAGE O2 lift

02

Zeg maar dag tegen uitdrogingshuidproblemen!

Prijs: €80,00
Duur: 60 Minuten
Huidtype: Geschikt voor alle huidtypen

Inclusief:

Luxueuze facial voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat! Het voelt alsof het eeuwen geleden is sinds Madonna onthulde dat haar altijd stralende rode loper-look gewoon het resultaat was van zuurstof, waardoor iedereen de vruchten wil plukken van zuurstof gezichtsbehandelingen. Beauty fans van over de hele wereld begonnen bij hun schoonheidsspecialisten en dermatologen naar zuurstofbehandelingen te vragen om zo de etherische gloed van het popicoon te kopiëren.  Deze luxe behandeling brengt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantaardige stoffen in de huid met een egale stralende, verfriste en verjongde uitstraling tot gevolg.

Image Acné Pureté behandeling

03

Vind verlichting van acné huidaandoeningen met Image SkinCare

Prijs: €69,00
Duur: 50 Minuten
Huidtype: Acné, acné gevoelig en vette huid

Inclusief:

Deze intensief reinigende behandeling met een mengsel van plantaardige stoffen kalmeert geïrriteerde acné onzuiverheden terwijl de huid glansvrij en fris achterlaat. Om een goed resultaat te behalen, bespreken wij voorafgaand het behandelplan en thuisadvies.