Permanente Make-up

Voor een natuurlijk ogende, perfecte look voor iedere dag!

Bij Instituut Mademoiselle streven wij ernaar cliënten te helpen vertrouwen in henzelf te hebben en te versterken om iedere dag perfect uit te zien met een natuurlijk ogende permanente make-up die hun gelaatstrekken accentueert. We maken zorgvuldige keuzes, gebruiken alleen de beste middelen en producten en zetten onze kennis en specialisaties voort om geavanceerde technieken te leren. Bij Instituut Mademoiselle zijn we gespecialiseerd in verschillende technieken van permanente make-up.

Opleidingen en specialisaties

Opleidingen en

specialisaties

Microblading Academy by Branko Babic, Permanente make-up Academy by Nataliya Yeremento, PMU by Elena Lents, True Conture by Natalya Smirova, Vicky Martin Academy, Irma Hulsscher Academie in Almere, Ecuri ,Nouvo Contour, en nog veel meer opleidingen in het buiteland. Wij werken met de nieuwste apparatuur, zodat we jou de best mogelijke service kunnen bieden!

Permanente Make-UP eerste

consult

Permanente Make-UP

eerste consult

Vanaf het eerste Permanente make-up (PMU)  consult, de daarop volgende behandelingen en de nazorg zijn we toegewijd aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze cliënten, waarbij we hen op de hoogte houden van het verloop en de resultaten van het behandeltraject en het ondersteunen van het zelfvertrouwen. Tijdens de eerste ontmoeting nemen we de tijd om alle vragen te beantwoorden en zorgen we ervoor dat jouw ervaring in onze salon zo ontspannen en comfortabel mogelijk is. We zullen alle beschikbare kleuren en stijlopties bespreken en advies geven over de perfecte vormgevingsopties die passen bij jouw natuurlijke schoonheid. PMU is de ideale oplossing om er in het drukke dagelijks leven altijd piekfijn uit te zien. Permanente make-up blijft in elke situatie perfect, want het wordt aangebracht met behulp van een ultradunne naald die razendsnel op en neer beweegt. Deze naald brengt speciale huidvriendelijke pigmentatiesubstanties aan.

Perfect gevormde wenkbrauwen!

Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up voor je wenkbrauwen blijft dag in, dag uit perfect gevormd. Je ziet er 5 jaar jonger uit en je gezicht zal een aangenamere expressie krijgen. Of je nu van zwemmen, hardlopen of de sportschool houdt, je hoeft je nooit zorgen te maken dat je wenkbrauwen uitlopen of hun vorm verliezen terwijl jij je leven leidt. Voor onze PMU-behandelingen voor wenkbrauwen maken wij een zorgvuldige selectie en gebruiken wij alleen de beste middelen en producten. Met onze wenkbrauwen hairstrokes, microblading techniek en wenkbrauwen schaduwtechniek proberen we je natuurlijke haargroei na te bootsen en je wenkbrauwen een multidimensionale, ongelooflijk realistische en perfect gevormde look te geven.

De perfecte eyeliner!

Permanente make-up eyeliner

Eyeliner permanente make-up is een behandeling waarmee je de noodzaak om elke dag eyeliner aan te brengen  wegneemt. Permanente eyeliner make-up is het gebruik van een permenente make-up techniek om pigment langs de wimperlijn aan te brengen om een eyeliner look te creëren. Eyeliner permanente make-up kan in verschillende stijlen worden toegepast, van permanente eyeliner boven en onder, tot dubbele kleur eyeliner en schaduw-smudgy eyeliner boven. Gebaseerd op jouw behoefte om je natuurlijke schoonheid te accentueren.

Prachtig permanente make-up voor volle lippen – JA, GRAAG!

Permanente make-up lippen

PMU lippen maakt het mogelijk om wakker te worden met perfecte, prachtig gekleurde lippen zonder lippenstift, balsem of glans aan te hoeven brengen. Permanente make-up lippen is een soort cosmetische pigmentatie die semi permanent de lipkleur verbetert door middel van een mechanische naald die gekleurde pigment in de lippen plaatst. Het resultaat van het pigmenteren  van de lippen is subtiel, niet overweldigend, dankzij recente ontwikkelingen binnen de semipermanente make-up.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Heb ik permanente makeup nodig?

Voor en na

Permanente make-up VEELGESTELDE VRAGEN

Als jij iemand bent die je dagelijkse make-up routine wil verminderen, een zeer actieve levensstijl heeft, door veroudering haar of lipkleur heeft verloren, een hoge gevoeligheid heeft voor traditionele make-up of andere medische problemen heeft, dan is permanente make-up de ideale behandeling voor jou!

Behandeling die in de huid wordt gebracht, verliest na een maand ongeveer 30-40% van zijn kleur, dus het is belangrijk om terug te komen voor een vervolgbehandeling. Er moet altijd 4 weken tussen de behandelingen zitten. Wanneer laag voor laag gewerkt wordt, komt het beste resultaat naar boven. In sommige gevallen neemt de huid het pigment mogelijk niet goed op, in dat geval is een derde behandeling nodig omdat de huid anders reageert. Een vervolgbehandeling is altijd nodig en is bij de prijs inbegrepen.

Ten behoeve van een veilige en verantwoorde behandeling, PMU wordt niet aanbevolen bij gebruik van bepaalde geneesmiddelen. De behandeling begint pas nadat de vorm en kleur volledig zijn besproken en de huid is verdoofd met EMLA-crème (op recept verkrijgbaar bij je arts). De kleur en vorm worden naar wens besproken, maar je kunt uiteraard op onze expertise vertrouwen. Ze worden tijdens de tweede behandeling bijgewerkt. In de 4 weken tussen behandelingen heb je tijd om te beslissen of je bepaalde aanpassingen wil. Omdat permanente make-up geen tatoeage, maar cosmetische pigmentatie is, kunnen we de gewenste aanpassingen maken.

Het genezingsproces duurt tussen de 3-5 dagen. retoucheren afspraken worden 6 weken na de procedure aanbevolen en duren 1-2 uur.

Kijk eerst wat voor kleur bij je past, bijvoorbeeld warm of koud, inclusief haarkleur, oogkleur en huidskleur. Ook mag je jouw persoonlijke wensen kenbaar maken. Omdat het erg belangrijk is om de juiste kleur te krijgen, kiezen we alleen de kleur die bij je past. Het liefst kiezen we voor de eerste keer een lichtere kleur, zodat we kunnen zien hoe de huid erop reageert. Als de kleur je huid direct overweldigt, dan is de kleur te donker en past dus niet bij je, maar je kunt er dan niet vanaf komen.

Omdat de huid van binnenuit moet herstellen, kan de kleur in de komende 2 weken veranderen. Je ziet het eindresultaat dus pas na ongeveer 4 weken. Na ongeveer 4 weken kom je terug voor een vervolgbehandeling (tot 2 maanden na de eerste behandeling). Voor de meeste behandelingen is één enkele vervolgbehandeling voldoende.

Als je iemand bent die geen eyeliner meer wil dragen maar wel een permanent verbeterde oogvorm wil hebben, dan is de permanente eyeliner make-up perfect voor jou!

Eyeliner blijft ongeveer 12 maanden goed. Permanente make-up is “semipermanent” en de resultaten kunnen per klant variëren. Gewoonlijk heb je na 1-2 jaar een retouchering nodig. Over het algemeen zijn de resultaten verbluffend, maar het hangt sterk af van je huidtype, textuur en vettigheid.

Ben je iemand die op zoek is naar één of meer van de volgende resultaten: langdurige lipkleur en verhoogde pigmentatie voor bleke en ouder wordende lippen, vollere lippen zonder dat injectables of operaties nodig zijn, verbeterde lip-symmetrie, kleurcorrectie voor littekens en ongelijke pigmentatie, dan is de permanente lip make-up de ideale behandeling voor jou!

Gemiddeld kan permanente make-up drie tot vijf jaar per behandeling meegaan, en dat betekend drie tot vijf jaar lang een makkelijke dagelijkse schoonheidsroutine!

Aan het einde van de behandeling ontvang je een vervolgzorginstructie (om het resultaat van je pigmentatie te behouden is het van groot belang dat je deze strikt opvolgt), een crème en wordt er een afspraak gemaakt voor een eventuele vervolgbehandeling. Maak je permanente make-up niet nat, niet te veel zalf, geen  zwembaden, baden, stoom, zware inspanning, lange douches, UV-licht of zonnebank. Geen washandjes, schrobben of wrijven! Gebruik gedurende 5 dagen geen make-up in de buurt van het behandelingsgebied! Meestal kun je bij de volgende zorg je dagelijkse bezigheden direct hervatten.

Permanente make-up wordt niet aanbevolen voor Fitzpatrick Huidtypes 1 (lichtblonde of rode haren/lichte huid/lichte ogen). Door overgevoeligheid en dunheid van dit type huid houdt het de kleur over het algemeen genomen niet goed vast en kan het vrij gemakkelijk bloeden.

Elke cosmetische huidbehandeling brengt een zeer klein risico met zich mee en hoewel buitengewoon ongebruikelijk, is het belangrijk dat je de zeldzame risico’s van permanente cosmetische make-up begrijpt en accepteert – hieronder vallen mogelijke infectie, allergische reactie, onjuiste plaatsing, ontevredenheid over het resultaat, duurzaamheid en moeilijkheid om te verwijderen. De geïnformeerde beslissing van een persoon om een ​​cosmetische ingreep te ondergaan is gebaseerd op een vergelijking van de risico’s met mogelijke voordelen, alternatieven en kosten. We nemen alle nodige stappen en voorzorgsmaatregelen om de risico’s verbonden aan permanente make-up te minimaliseren.

De volgende medische aandoeningen beletten je om een ​​procedure te ondergaan:

  • Zwanger of borstvoeding gevend
  • Hemofilie
  • Hartaandoeningen/Pacemaker/Defibrillator 
  • Lichaam voelt veelal warm (verhoogde kans op bloedingen)
  • Bloedingsstoornissen
  • Schildklieraandoening en het nemen van medicatie voor deze aandoening (Hypo, Hyperthyreoïdie, Ziekte van Graves, Hashimoto’s)
  • Auto-immuunziekte zoals LUPUS of frontale fibrose alopecia (MS, RA, lupus of iets soortgelijks)
  • Trichotillomanie (dwangmatig uittrekken van lichaamshaar) 
  • Operatie aan het boven- of onderooglid