Absolution

Biologische en natuurlijke cosmetica voor de beste resultaten!

ONZE ABSOLUTION

Je huid is uniek: zij weerspiegelt je emoties, je omgeving, je intimiteit. Net als jijzelf veranderen haar behoeften elke dag. Door naar je huid te luisteren en in haar behoeftes te voorzien en help je haar om balans en schoonheid te herstellen.

Studies tonen aan dat 60 procent van de huidverzorging in je bloedbaan wordt opgenomen. Omdat een gezonde huid van binnen en van buiten komt, gebruiken wij voor onze behandelingen natuurlijke producten van hoge kwaliteit die zijn aangepast aan je behoeften. We zijn trots op één van onze voornaamste cosmetische lijn – Absolution.

Absolution is vervaardigd met gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten en vitamines die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van je huid. Het combineert texturen en geuren, gebruikseenvoud en uiteraard… zeer effectieve ingrediënten. Absolution: een cosmetische revolutie met fantastische en geavanceerde biologische gecertificeerde producten! Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled of zijn recyclebaar, en werden bedrukt met plantaardige inkten.

Ben je op zoek naar gezichtsbehandeling Arnhem? Het is onze missie je te helpen bij het verwezenlijken en behouden van een mooie en gezonde huid die wordt verbeterd door behandelingen zoals:

Absolution gezichtsbehandeling

Absolution Mademoiselle

01

Een bijzondere beleving voor huid, lichaam en geest door het gebruik van een exclusieve melange met antioxidanten, voedende en revitaliserende ingrediënten.

Prijs: €105,00
Duur: 95 Minuten
Huidtype: Alle huidtypes

Inclusief:

Deze behandeling is een spatherapie en massage die jouw huid schoner, zachter, jonger en getransformeerd achterlaat. Uitgevoerd in een ontspannen sfeer, met de geuren van essentiële oliën en rustgevende achtergrondmuziek, ervaar je een vernieuwende behandeling voor lichaam en geest. Nadat we jou verwend hebben met deze behandeling zul je de innerlijke rust ervaren zoals nooit tevoren.

Absolution Experience

02

Intensieve hydratatie voor een stralende huid!

Prijs: €72,00
Meer prijs: €11,00 bij exclusieve melange met antioxidanten, voedende en revitaliserende ingrediënten
Duur: 75 Minuten
Huidtype: Alle huidtypes, ook speciaal voor droge en vochtarme huid. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Inclusief:

Een transformerende ervaring! Deze intensieve hydraterende en voedende therapie zal helpen om hydratatie en cellulaire verjonging zowel vanbinnen als vanbuiten te bevorderen. Deze gezichtsbehandeling geeft je huid de ultra-gehydrateerde boost die zij nodig heeft!

Image Acne Pureté behandeling Absolution Exclusive Moddellage

03

Huid weer in balans met een spectaculaire liftend effect

Prijs: €95,00
Meer prijs: €11,00 bij exclusieve melange met antioxidanten, voedende en revitaliserende ingrediënten
Duur: 90 Minuten
Huidtype: Alle huidtypes

Inclusief:

Deze behandeling is gebaseerd op een zelf verwarmend mineraal masker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging en huid voedend. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar de problemen van elke afzonderlijke huidzone worden ook behandeld.

De gereinigde huid wordt eerst gereedgemaakt door een concentraat in te masseren. Vervolgens wordt een masker aangebracht, waarvan de thermische werking ervoor zorgt dat de ingrediënten optimaal hun werk kunnen doen en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig.

Absolution Mix en Match

04

Korte grondige reiniging

Prijs: €48,00
Meer prijs: €11,00 bij exclusieve melange met antioxidanten, voedende en revitaliserende ingrediënten
Duur: 45 Minuten
Huidtype: Alle huidtypes

Inclusief:

Een korte maar krachtige behandeling! Jou huid wordt snel verfrist en opgepept. Je voelt je ontspannen, vertroeteld en jouw huid voelt geweldig aan!

Absolution Skinfitness Therapie

05

Een boost voor je huid: Ontspannend – verjongend – liftend – doorbloedend!

Prijs: €79,00
Duur: 60 Minuten
Huidtype: Alle huidtypes

Inclusief:

Skinfitness Therapie is een heerlijk stimulerende en tegelijkertijd ontspannende massage met veel voordelen. Wat kan je verwachten? Tijdens de gezichtsbehandeling wordt er met de producten van Absolution gewerkt. Afvalstoffen/toxines worden verwijderd en voedingsstoffen en zuurstof bereiken de cellen waardoor deze gezond worden en optimaal kunnen functioneren, verjongt de huid, betere collageen productie, vermindering rimpels en fijne lijntjes.

Als kuur voor het verstevigen van de huid en verminderen van fijne lijntjes: 6 maal, om de 2 weken. Na afloop van de kuur krijgt je een onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden. Vraag de specialist(e) in de salon om meer informatie over de prijs.