Maak kennis met onze partners!

We zijn erg trots op onze partners die ons helpen te focussen op jou, jouw behoeften, jouw verwachtingen en vooral hoe we die kunnen overtreffen!

ANBOS

Wij zijn de vereniging van én voor ondernemers in de schoonheidsverzorging, die zich richt op de kwaliteit van de beroepsuitoefening en het ondernemerschap in de schoonheidsverzorgingsbranche. Vakbekwaamheid en het kwaliteitsniveau staan daarbij centraal.  Wij vertegenwoordigen onze leden bij allerlei soorten organisaties, denk aan zorgverzekeraars, de overheid en de pers. Daarnaast onderhouden wij nauwe contacten met alle branchegerelateerde organisaties zoals leveranciers en opleidingsinstellingen.

ProCert

Ons doel is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Dat bereiken we samen met jou, met ons KRP: hét KwaliteitsRegister voor Pedicures.

ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep van pedicures en medisch pedicure. ProVoet pedicures en ProVoet medisch pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. De ProVoet pedicure en medisch pedicure dragen vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van jouw voeten.

GGD Ghor

GGD GHOR Nederland is dé belangenbehartiger voor de publieke gezondheid en veiligheid in Nederland. Als overkoepelende brancheorganisatie van de 25 Gemeentelijke Gezondheidsdiensten (GGD’en) en Geneeskundige Hulpverleningsorganisaties in de Regio (GHOR) werken wij mét en vóór onze leden aan het versterken van de publieke gezondheid en veiligheid in Nederland. Daarvoor bundelen wij de krachten van onze leden met hun 12.000 professionals. Ook zijn we de verbindende schakel met kennisinstituten, ministeries en andere belangrijke partners.

Maria Galland

Een Parijse danseres en schoonheidsspecialiste bezielde en lanceerde Maria Galland. In 1962 ontwikkelde deze gepassioneerde danseres een behandelconcept dat, door een fusie van het allernieuwste dermatologisch onderzoek naar het beste cosmetische vakmanschap, net zo uniek was als de huid zelf. De beste, speciaal geselecteerde actieve ingrediënten in ons assortiment professionele producten zijn geënt op de best mogelijke ogenblikkelijke en zichtbare effecten. Jouw Maria Gallad schoonheidsspecialiste begint elke behandeling door eerst je individuele huidbehoeften nauwgezet te onderzoeken.

IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is een internationaal huidverzorgingsmerk wiens aantrekkingskracht schuilt in beproefde ingrediënten, plantaardige producten en resultaatgerichte technologie. IMAGE is opgericht door een schoonheidsspecialiste en plastisch chirurg, en we waren de eerste die schone klinische huidverzorging met natuurlijk effectieve, bewuste formules die echte resultaten opleveren, boden. Onze producten zijn beproefd, betrouwbaar en getest door een team van professionals om het vertrouwen van onze klanten in hun huidverzorging -en hun huid- te versterken.

De IMAGE 360 graden aanpak: net zoals een gezonde levensstijl jou helpt je op je best te voelen en er op je best uit te zien, zorgt onze alomvattende aanpak voor huidverzorging ervoor dat je huid alles krijgt wat ze nodig heeft voor totale welzijn. Onze basisproducten voor huidverzorging omvatten de producten die onze schoonheidsspecialisten toevoegen aan elke dagelijkse routine om veelvoorkomende huidproblemen en zichtbare tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, dofheid en verslapte huid, te helpen bestrijden. Wanneer je akkoord gaat met professionele behandelingen, kan de IMAGE-professional een behandelplan op maat maken om aan de persoonlijke noden van je huid te voldoen. Of je nu persoonlijk of virtueel tijd vrijmaakt om regelmatig contact met jou schoonheidsspecialiste te hebben, het zal jou helpen om je doelen betreffende je huid op schema te houden.

Absolution

In september 2009 richtte Isabelle Carron The Absolution op.  Dit merk is ontwikkeld met het doel het natuurlijke ecosysteem van de huid te herstellen, te onderhouden en te beschermen, om het in optimale conditie te houden. Onze formules werken aan het weer in balans brengen van gestreste huid en het leveren van de best werkende voedingsstoffen en antioxidanten om veroudering tegen te gaan. Ze stellen je in staat de schoonheid van jouw huid opnieuw te ontdekken door te helpen haar natuurlijke ecosysteem te herstellen en terug te brengen naar haar optimale conditie. De formules van Absolution werden ontwikkeld op basis van gecertificeerde biologische of wilde plantenextracten, mineralen en vitamines en verenigen verfijnde texturen met subtiele geuren, gebruiksgemak en pure prestaties. Het doel van Absolution is zowel simpel als heerlijk complex: Herover Je Schoonheid! Het draait om het opnieuw ontdekken van schoonheid in de wereld om ons heen, diep vanbinnen, en zelfs ‘s morgens in je spiegelbeeld.

Dermaviduals

Dermaviduals werd ontwikkeld door Dr. Hans Lautenschläger, een internationaal leider in farmacologie en chemie. Meer dan 20 jaar lang legde hij zich toe op farmaceutisch onderzoek en ontwikkeling in Keulen, Duitsland. Dr. Lautenschläger leidde de ontwikkeling van nieuwe middelen voor de behandeling van lipidenmetabolisme stoornissen, ontstekingen en aandoeningen van de bloedsomloop, alsmede een groot aantal innovatieve huidverzorgingsproducten. Maar het was zijn werk in Applied Corneotherapy – met name zijn formulering van dermaviduals® en de maatoplossing voor het herstellen en behouden van de natuurlijke huidbarrière te – die hem tot een voorloper in de industrie maakte.

Société Provencale d’Aromathérapie

Société

Provençale

d'Aromatherapie

Vanaf 1984 heeft de Provençaalse Aromatherapie Maatschappij zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, vervaardiging en distributie van natuurlijke producten op basis van plantenextracten. In 2000 ontstond een Fytotherapie assortiment, een scala aan natuurlijke producten op basis van planten- en fruitextracten, genaamd “Gavots de Provence”. Deze hoogwaardige en originele producten worden in ons onderzoekslaboratorium in de Provence, Frankrijk, ontwikkeld. Ze worden gebruikt door schoonheids-, gezondheids- en wellness professionals die er in Europa, Azië en Amerika voor kozen om onze ervaring en vakkennis te delen. Ze zijn bevoorrechte partners in onze ontwikkeling. Samen ontwikkelen we veelvuldig nieuwe producten met moderne en innovatieve toepassingen.