Schoonheids Instituut Mademoiselle

Ontstaan uit pure passie voor schoonheid

Onze schoonheidssalon

Schoonheidssalon Mademoiselle ligt in Arnhem; wijk Vredenburg, heeft gratis parkeergelegenheid, is rolstoelvriendelijk en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In ons schoonheidsinstituut kiezen en gebruiken we nauwgezet alleen de beste middelen en producten die verkrijgbaar zijn en blijven we continu opleidingen volgen om innovatieve technieken te leren. Omdat elke huid uniek is en het beste verdient, maken wij gebruik van gezonde, natuurlijke cosmetica.

Bent u niet meer tevreden met de conditie of uitstraling van uw huid? Heef u huidproblemen? Heeft u alles al geprobeerd en geen gewenst resultaat? Maak dan snel een afspraak, kom langs en beleef onze unieke benadering. Door snel een afspraak met ons te maken stelt u ons in de gelegenheid om u een unieke beleving te laten ondergaan dankzij onze gespecialiseerde en aandachtige benadering. 

Onze specialisaties zijn

Wij bieden een uitgebreid scala aan behandelingen, van gezichtsbehandelingen zoals acnebehandeling, anti-aging behandeling, definitief ontharen, harsen/waxen, permanente make-up (PMU) wenkbrauwen, PMU lippen, PMU eyeliner, PMU- en tatoeageverwijdering tot ProVoet pedicure, medische pedicure en ontspanningsmassage, laser behandelingen, therapeutische massage, Phi-ion / Plasma, Phillings / Microneedling, Phi removal, pigment off removal, voetreflex massage, bindweefsel massage, en facelift massage.

We gebruiken alleen natuurlijke producten van hoge kwaliteit tijdens onze behandelingen. Vanaf het eerste consult, de daarop volgende behandelingen en de nazorg, streven wij ernaar om een vertrouwelijke relatie met onze klanten op te bouwen, hen op de hoogte te houden van het verloop van de behandelingen en desnoods hun  zelfvertrouwen in hun uiterlijk te ondersteunen. Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat uw ervaring zo ontspannen en aangenaam mogelijk is.

Onze schoonheidssalon is aangesloten bij brancheorganisaties ANBOS en PROVOET en ook werken wij volgens de GGD normen. Daarnaast werken we samen met zorgverzekeraars, waardoor bepaalde behandelingen door hen vergoed worden. Goed verzorgd dus.

Maak kennis met onze schoonheidsspecialisten

Onze professionaliteit, jouw look!

pmu schoonheidsspecialist arnhem permanent ontharen schoonheidssalon

ZOIA ANA ISAI

Heeft van haar passie en liefde voor een gezonde levensstijl en uiterlijke schoonheid haar werk gemaakt. Zij werkt al ruim 20 jaar in de beautybranche. Haar leergierigheid en liefde voor haar vak vertalen zich in voortdurende uitbreiding van haar kennis d.m.v. vervolg specialisaties en aanvullende innovatieve cursussen c.q. opleidingen omdat zij sterk gelooft in natuurlijke huidverzorgingsproducten en een gezonde levensstijl waar welzijn en positieve levenshouding het resultaat van zijn.

schoonheidsspecialist Arnhem schoonheidssalon

DANIELA CONSTANTIN

Een 100% mensenmens die met hart, ziel en kennis haar werk al meer dan 10 jaar in de beautybranche uitoefent. Haar doel: de zelfverzekerdheid, tevredenheid en het welbevinden van haar klanten aan het einde van een behandeling of trajectbehandelingen. Samen met haar collega, Zoia-Ana, blijft zij zich inzetten om innovatieve technieken te leren en te gebruiken. Door de wijze waarop zij in het leven staat is zij een inspiratiebron zowel voor het team als voor de klanten.

Wij zijn trots op onze producten van natuurlijke en hoge kwaliteit die jou de beste resultaten opleveren: Een gezonde huid van binnen en van buiten!

Over onze producten

De keus van de producten wordt zorgvuldig gemaakt en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Onze producten zijn bij ons ook te koop. Voor elk product dat jij in onze salon koopt bieden wij 10% korting.

Onze kennis, vaardigheden en ervaring willen wij graag overdragen op de toekomstige jonge generatie.

Ons mentorprogramma

We zetten ons in om te investeren in de volgende generatie schoonheidsspecialisten door middel van ondersteuning, coaching en begeleiding van onze stagiaires in onze professioneel uitgeruste schoonheidssalon. Ben je geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

Een van onze kernwaarden is respect – respect voor jouw tijd en die van ons!

Ons afsprakenbeleid

Bij Instituut Mademoiselle zullen we er alles aan doen om, indien nodig, wijzigingen en annuleringen van afspraken op te vangen. Bel ons zo snel mogelijk om je afspraak te wijzigen. Geef op tijd annulering of verplaatsing door, zo dat wij iemand anders kunnen inplannen.

Voorwaarden annulering/verzetten van afspraak.

Annulering of verzetten van een afspraak gebeurt kosteloos mits dit 48 uur alvorens de gemaakte afspraak plaats vindt gemeld. Gebeurt dat niet, dan zijn wij genoodzaakt om 100% van de behandelingskosten in rekening te brengen. Mocht u later dan 15 minuten op uw afspraak arriveren dan kan het gebeuren dat wij genoodzaakt zijn om uw afspraak te verzetten wanneer de resterende behandelingstijd ontoereikend blijk te zijn voor het voltooien van de behandeling. Dit wordt beschouwd als no-show (afwezigheid) en er zal 100% servicekosten in rekening worden gebracht. Houd hier dus rekening me!