Maria Galland

Uniek, veeleisend, kostbaar – Dit is onze huid! Een mozaïek van de meest uiteenlopende noden die een speciale gezichtsbehandeling behoeft!

Onze Maria Galland

Sinds dat zij in de zestiger jaren in Paris startte, focust Maria Galland Paris zich altijd op het bieden van de optimale combinatie van drie sleutelelementen voor uitstekende huidverzorging binnen de gezichtsbehandeling: zeer effectieve behandelingstechnieken, innovatieve formules met geweldige zintuiglijke texturen die het beste van wat de wetenschap en natuur te bieden hebben bevatten en individuele aanbevelingen betreffende de levensstijl. Jouw Maria Galland schoonheidsspecialiste begint elke behandeling met het nauwkeurig analyseren van je individuele huidbehoeften. Ze beveelt de beste gezichtsbehandeling aan die aan deze behoefte voldoet, evenals de ideale producten voor je dagelijkse schoonheidsritueel thuis en een aantal lifestyle tips die op jou zijn afgestemd.

Met de huidverbeterende behandelingen van Maria Galland wordt de vitaliteit van de cellen gestimuleerd en de energie van de huid in balans gebracht. De behandelingen zorgen direct voor resultaat.

Maria Galland huidbehandelingen

Maria Galland Modellage

01

De fontein van de jeugd voor je huid! Pure verwennerij met een stralend effect.

Prijs: €95,00
Duur: 90 Minuten
Huidtype: Alle huidtypen

Inclusief:

Exclusieve melange met antioxidanten, voedende en revitaliserende ingrediënten.

Bij deze anti-aging behandeling wordt de huid per zone aangepakt. Een behandeling die jouw huid aanpakt als een mozaïek. Een weldadige behandeling die uw huid als een zachte frisse bries omarmt: pure verwennerij, met een uniek liftend effect, die een stralende, gezonde en ontspannen huid achter laat! Je straalt weer en je huid ook! Exclusieve melange met antioxidanten, voedende en revitaliserende ingrediënten. Bij deze anti-aging behandeling wordt de huid per zone aangepakt met efficiënte producten en unieke liftende technieken. Deze gezichtsbehandeling is pure verwennerij, heeft een liftend effect, en laat een stralende, gezonde en ontspannen huid achter! Je straalt weer en je huid ook!

Maria Galland Soin Thalasso

02

Zeg maar dag tegen uitdrogingshuidproblemen!

Prijs: €82,00
Duur: 75 Minuten
Huidtype: Vochtarme huid

Inclusief:

Heb je een vochtarme huid die ondraaglijk aanvoelt? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou! Deze huidbehandeling is de ideale energie booster voor de huid, want zij hydrateert en verfrist je huid.

Maria Galland Mademoiselle

03

Een fantastisch moment voor jezelf!

Prijs: €105,00
Duur: 95 Minuten
Huidtype: Alle huidtypen

Inclusief:

Deze behandeling met hoogwaardige natuurlijke actieve ingrediënten geeft je een snelle oppepper voor een mooie frisse huid. Je verlaat ons met een ontspannen gevoel en een stralende huid.

Maria Galland à La Carte

04

Deze behandeling is volledig afgestemd op jouw behoeften. Intensief verstevigende behandeling met een verbluffend resultaat

Prijs: €72,00
Duur: 75 Minuten
Huidtype: Vochtarme huid

Inclusief:

Of je nu huidproblemen als eczeem, acné of huidziekten of gewoon een anti-aging behandeling wilt, wij stemmen jouw ideale huidverbeterende behandelingen op je af! Bij deze intensief verstevigende behandeling wordt de vitaliteit van je huid zichtbaar.

Maria Galland Express

05

Een moment voor jezelf met een diepe impact op je huid!

Prijs: €48,00
Duur: 45 Minuten
Huidtype: Alle huidtypen

Inclusief:

Een kort maar krachtige gezichtsbehandeling waarbij de conditie van jouw huid wordt verbeterd en dat je tevens een genietmoment biedt.