Huidverbetering

Wees goed voor je huid, je moet er de rest van je leven mee doen!

ONZE Huidverbetering

‘Uniek, veeleisend, kostbaar – dit is onze huid! Het is net een ’mozaïek van de meest uiteenlopende noden,’ zei Maria Galland. Omdat elke huid uniek is en zijn eigen behoeftes heeft, stel ik een speciaal voor jouw huid op maat gemaakte behandeling samen. Wil je een anti-aging behandeling, een reinigende/acné behandeling of juist een volledig ontspannende behandeling? Het kan allemaal! Met een behandeling om de 4 tot 6 weken houd je de huid actief en verzorgd. Je huid vernieuwt zich elke 28 dagen en met elke 4 weken een stimulerende behandeling weet je zeker dat je goed zit.

PhiLings Micro Needling Behandeling

Phineedling, ook wel bekend als PhiLings Micro Needling, maakt gebruikt van de nieuwste micro needling behandeltechnieken om je huid te vernieuwen en verfraaien zonder deze te beschadigen. Vergeleken met andere methodes, zoals bijvoorbeeld de MTS-roller of de Dermapen behandeling, biedt Phineedling een kortere hersteltijd, comfortabelere behandeling en hogere nauwkeurigheid. Bij Instituut Mademoiselle zijn wij micro needling schoonheidsspecialisten, bevoegd om met de speciale Micro Needling SkinPen van PhiLings te werken. Resultaten worden 24 uur na de ingreep zichtbaar en zullen enkele maanden blijven. Om de gewenste resultaten te bereiken, zijn gewoonlijk 3 tot 5 behandelingen nodig, met 2-wekelijkse tussenpozen.

Phi-Ion Plasma

The Phi-Ion plasma pen is het zogenaamd liften zonder operatie. Phi-Ion is een niet-chirurgische behandeling waarbij door het gebruik van een apparaat energie in de vorm van plasma wordt afgegeven om de huid te verjongen door het verbeteren van gezichtslijnen en rimpels, huidpigmentatie geassocieerd met fotoveroudering en andere huidonregelmatigheden. De Phi-Ion Plasma Pen is veilig voor alle huidtypes en leeftijden, en is een huid verbeterende behandeling die geen littekens achterlaat.

Biopeeling

Een biopeeling of kruidenpeeling is een 100% biologische peeling zonder de “downtime” die meestal geassocieerd wordt met chemische peelings. Het bevat huidverlichtende middelen en micronaalden. Dit heeft een peeling- (de huid wordt gladder, stralender) en micro needling effect dat de aanmaak van collageen stimuleert. Deze peeling kan voor elk huidtype worden gebruikt, zelfs een gevoelige huid die de klassieke chemische peeling gewoonlijk niet verdraagt. Het kan worden gebruikt als een “eenmalige” huidverbeterende behandeling of als kuur van 6 (wekelijkse) behandelingen, maximaal tweemaal per jaar.

Microdermabrasie & Ultrageluid

Bij microdermabrasie behandelingen wordt een minimaal schurend instrument gebruikt om je huid zachtjes te polijsten en de dikkere, oneffen buitenste laag te verwijderen, wat veel voordelen met zich meebrengt. Dit type huidverjonging wordt gebruikt om lichte littekens, verkleuring, schade aangericht door de zon en striae te behandelen. Microdermabrasie behandelingen stimuleert het aanmaak van collageen, wat resulteert in een jonger ogende huidskleur.

Na de microdermabrasie is de huid zeer toegankelijk voor werkstoffen. In deze fase behandelen we het gezicht met ultrageluid. Op eenvoudige en zachte wijze worden probleemgerichte serum en concentraten met intensieve werkzame stoffen door middel van ultrageluid in de onderste lagen van de huid gemasseerd. De werkstoffen activeren de celdeling en stofwisseling, zorgen voor een betere doorbloeding en zuurstof opname, een strakker bindweefsel en opbouw van nieuw collageen.      

Bindweefselmassage voor het gelaat

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, verjongt de huidstructuur en verstevigt het bindweefsel. Hierdoor ziet je huid er gelijk egaler, jonger en steviger uit. Een goed doorbloede huid is bovendien beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Crèmes en voedende lotions werken dan beter en hebben meer effect. Wanneer je huid slecht doorbloed is, zijn je huidcellen bijna niet meer in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor ontstaan er rimpels, kraaienpootjes en soms zelfs verklevingen. Ook acné kan ontstaan door een slechte doorbloeding van de huid. 

Door bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd: stressreductie door het opheffen van onderhuidse verklevingen; versteviging én nieuwe aanmaak van het bindweefsel; bevordering van de celdeling; vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens. Inclusief: huidanalyse, intensieve reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, bindweefselmassage, masker, dag/nacht crème, bescherming. 

Facelift Massage

Natural Face Lifting – Collagen Booster – Tone Booster
De intensieve massage maakt huidverklevingen los, geeft een betere doorbloeding van de huid en daarmee een verhoogde zuurstof- en voedingsstoffentoevoer naar de cellen, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en ontspant het spierweefsel. Kortom: doordat de verschillende massagetechnieken gecombineerd worden en het vermogen hebben de huid in zijn geheel te verbeteren is deze behandeling voor iedere huid geschikt.

Skinfitnes therapie

Een boost voor je huid: ontspannend – verjongend – liftend – doorbloedend. Skinfitness Therapie is een heerlijk stimulerende en tegelijkertijd ontspannende massage met veel voordelen. Tijdens de gezichtsbehandeling wordt er met de producten van Absolution gewerkt. Afvalstoffen/toxines worden verwijderd en voedingsstoffen en zuurstof bereiken de cellen waardoor deze gezond worden en optimaal kunnen functioneren.

Transformeer jouw huid!

MAXIMAAL RESULTAAT DOOR MIDDEL VAN KUURBEHANDELINGEN

Een van de meest doeltreffende manieren om in korte tijd het beste uit je huid te halen is om één tot twee keer per jaar een huidverbeterende kuurbehandeling te ondergaan. Dan krijg jouw huid een intensieve oppepper met als resultaat – een merkbaar mooiere huid in zeer korte tijd. Het resultaat van de kuur  kun je vervolgens optimaal vasthouden door periodiek  een bezoek aan de salon te brengen en thuis de geadviseerde producten te gebruiken.

Kuren kunnen worden uitgevoerd met diverse huidverbeterende of huidverjongende behandelingen en worden altijd afgestemd op jouw huidconditie en wensen. De resultaten zijn afhankelijk van de gekozen kuur en conditie van de huid. Onze kuurbehandelingen zijn: kuur microdermabrasie met ultrageluid, kuur skinfitness therapie, kuur microneedling, kuur biopeeling, kuur biopeeling + microneedling, kuur microneedling + Phi Ion,  kuur bindweefselmassage, kuur facelift massage, kuur acnébehandeligen.

In overleg met de specialiste kunnen alle boxen genomen kurbehan-deligen met elkaar gecombineerd worden. Om gebruik te kunnen maken van de kuurkorting dienen de kuurbehandelingen bij aanvang van de kuur betaald te worden. Wilt u per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten en/of wijzigingen.