Pedicure Behandeling

De beste ontstresser

Wij  zijn specialisten in medische pedicure zoals

Je voeten dragen 100 % van je gewicht, dus het is van levensbelang hen uitstekend te verzorgen. Maandelijks een voetpedicure nemen is raadzaam omdat het een effectieve manier is om vroege signalen van onder andere likdoorns en schimmelinfecties waar te nemen. Een maandelijkse pedicure behandeling kan helpen de kans op ziekte en infectie te reduceren, vooral voor mannen die mogelijk een hoger risico lopen vanwege een hoog activiteitsniveau of aandoeningen zoals diabetes. Regelmatige voetpedicure behandelingen helpen niet alleen je voeten mooi te houden, ze zorgen er ook voor dat de nagels geknipt worden, eelt onder controle blijft en de huid gehydrateerd wordt. Daarnaast helpt een voetmassage om spanning te verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.

Voetverzorging Reuma

Mensen met reuma komen er snel achter hoe belangrijk hun voeten zijn, want zo’n 70 tot 80% krijgt last van voetklachten. Vaak krijgen de voeten door de ziekte een andere vorm. Normale schoenen passen dan vaak niet meer en lopen doet hierdoor pijn. Daarom is het van groot belang dat de voeten goed verzorgd worden om zodoende complicaties door wondjes, vergroeiingen of ontstekingen te voorkomen. Daarom is eens per maand een medische pedicure een uitstekende preventieve maatregel! Het is verstandig om de voeten dagelijks te controleren. Het is ook belangrijk dat je je voeten laat verzorgen door een pedicure die gespecialiseerd is in de ‘Reumatische voet’.

Voetverzorging Diabetici

Voor een diabetespatiënt is het zeer belangrijk om zijn of haar voeten regelmatig te laten behandelen. Tijdens deze medische pedicure behandeling moeten we nog voorzichtiger te werk gaan. Het grote verschil zit hem in het screenen van de voeten. Wij testen de voeten op gevoel, warmte, beweeglijkheid en sturen, indien we dat nodig vinden, de cliënt naar de huisarts.