gratis

Exclusieve aanbiedingen voor onze gewaardeerde klanten!

Exclusieve aanbiedingen

Bij Instituut Mademoiselle zijn we ons ervan bewust dat het leven soms al duur genoeg is en geloven we met heel ons hart dat verzorging en ontspanning voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Daarom maken we bij onze schoonheidssalon gebruik van wisselende aanbiedingen en bieden we regelmatig gratis extra’s aan! Zo blijft schoonheid en verzorging voor iedereen binnen handbereik. Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een uitverkoop of speciale aanbieding! Meld je nu aan!

10% korting op aankopen in de salon

Maandelijks, regelmatig 10% korting op veel van onze producten! Ben je er klaar voor om voor een schone, goed onderhouden huid te kiezen ? We willen je graag op weg helpen, niet enkel met onze professionaliteit, maar óók  door je regelmatig de meeste van onze producten met 10% korting aan te bieden. Wil je meer over onze producten te weten komen of overweeg je deze aan te schaffen, neem gerust contact met ons op, wij staan graag tot  je beschikking.

Gratis Intake Permanente Make-up

Heb je wel eens van permanente make-up gehoord, maar je weet niet zeker of het iets voor jou is? Heb je behoefte aan het ontvangen van meer informatie van een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste over de voor- en nadelen? Dan is deze aanbieding speciaal voor jou! Boek nu je gratis intakegesprek en we beloven dat we al je vragen zullen beantwoorden!

Gratis Intake én Proefbehandeling Laser Ontharing

Een langdurige permanente oplossing voor ontharing

Word je ook zo moe van het immer terugkerende scheren of harsen, maar wil je er wel verzorgd uitzien? Bij Instituut Mademoiselle hebben wij nu dé oplossing voor je tegen een scherpe prijs. Met onze Soprano ICE laser kunnen we zowel mannen als vrouwen 100% pijnloos ontharen.  We begrijpen dat dit een stap is waar je zeker van wil zijn, dus biedt Instituut Mademoiselle momenteel een gratis intakegesprek én een gratis proefbehandeling aan! Bevalt de laserbehandeling?

Dan kun je de volgende keer gebruik maken van onze tijdelijke actie! Een behandeling van oksels, bikinilijn en benen is op dit moment slechts 200 euro.

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een uitverkoop of speciale aanbieding!