Veelgestelde vragen

Over de salon

Ons adres is Loppersumhof 102, 6835 MC Arnhem (nabij winkelcentrum Kronenburg).

Wij accepteren contante- en pinbetalingen tijdens je afspraak. Wij aanvaarden geen betalingen online.

We begrijpen dat een planning soms verandert en houden ​​daarom een ​​termijn van 48 uur aan bij het annuleren of verzetten van je afspraak. Voor het reserveren van je afspraak is een creditcard vereist. Voor afspraken die minder dan 48 uur van tevoren worden geannuleerd of waarvoor klanten niet komen opdagen, wordt 100% servicekosten in rekening gebracht die volledig betaald dienen te worden voordat de volgende afspraak wordt gepland. Houd er rekening mee dat als je meer dan 15 minuten te laat bent voor je afspraak, wij jouw behandeling mogelijk moeten verzetten als deze niet binnen de resterende tijd kan worden voltooid. We zullen er alles aan doen om tijdig te verzetten. Als we 15 minuten of meer na je geplande afspraaktijd niets van je horen, wordt dit beschouwd als een “no-show” en wordt er 100% servicekosten op je creditcard in rekening gebracht.

PhiLings Micro Needling

Deze speciale micro needling pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die snel vibreren en daardoor kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze zijn met het blote oog niet zichtbaar, maar activeren desondanks het natuurlijk genezingsproces van de huid. Door de stimulatie van de Philings pen in het bindweefsel worden meer collageen en elastine aangemaakt. Deze stofjes zijn van groot belang voor huidherstel en zijn vaak in mindere mate aanwezige naarmate je ouder wordt.

Informeer gerust naar de Phineedling behandeling als je last hebt van:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Littekens 
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Grove huidstructuur
 • Striae.

Behandelingsresultaten zijn onder andere huidhydratatie, verbeterde huidteint en -gladheid waardoor bestaande rimpels minder zichtbaar zijn en de huid er jonger uitziet, verwijdering van striae, hyperpigmentatie, littekens, lichaamsverjonging, verbetering van het uiterlijk, vergroting van de poriën, verwijdering van acnelittekens.

Na de ingreep zal de huid er rood en blozend uitzien zoals bij verbranding door de zon. Je kunt ook last krijgen van een trekkerig gevoel en een lichte gevoeligheid voor aanraking van het behandelde gebied. Dit zal enkele uren na de behandeling sterk verminderen en binnen 24 uur zal de huid volledig genezen zijn. Na 3 dagen is het meest zichtbare (erytheem) verdwenen.

Phi-Ion Plasma

huid. Dit plasmaproces veroorzaakt onmiddellijke samentrekking en verstrakking van huidvezels om een ​​liftend, renoverend en verjongend effect te creëren. Dit helpt lijntjes en rimpels glad te strijken zodat rimpel ontspannende injecties en fillers niet nodig zijn.  

Deze revolutionaire methode kan procedures uitvoeren en resultaten behalen die vergelijkbaar zijn met die van cosmetische chirurgie en biedt een zeer breed scala aan verjongende behandelingen, waaronder:

 • Ooglidcorrectie, 
 • Gezichts-, voorhoofd- en nek lift, 
 • Acné littekens, 
 • Striae, 
 • Lijntjes en rimpels,
 • Kraaienpootjes, 
 • Marionettenlijnen, 
 • Ouderdomsvlekken 
 • Verbetering van het uiterlijk van littekens, inclusief postoperatieve littekens en striae 
 • Andere huidveranderingen 

Met het juiste niveau van training en expertise.

Als je een chirurgische wenkbrauwlift, nek lift of ooglidcorrectie hebt overwogen, vergelijk dan hieronder deze behandeling met chirurgie en injectables.​

 • Geen algemene verdoving nodig
 • Deze procedure is niet-invasief, er wordt geen huid verwijderd en er worden geen scalpels gebruikt 
 • Er is geen sprake van downtime. Je kunt er echter wel voor kiezen enkele dagen na de procedure sociale evenementen te vermijden om de kleine puntjes en mogelijke zwelling de kans te geven te verminderen. 
 • De prijs is veel voordeliger
 • Geen littekenvorming
 • Er wordt niets in de huid geïnjecteerd

Als je over het algemeen genomen in goede gezondheid verkeert, zijn er bijna geen redenen waarom je geen plasma sublimatie behandeling zou kunnen ondergaan. Voor meer informatie en advies op basis van je persoonlijke situatie kan je contact met ons opnemen.

Na de behandeling zal er wat warmte in de huid blijven, lijkend op een verbrand gevoel, evenals roodheid, maar die verdwijnt meestal binnen een paar uur. Kleine korstjes zullen zich in de dagen erna vormen op de plaatsen waar de punt in de huid is geschoten. Deze korstjes zullen binnen 5-7 dagen genezen en eraf vallen, waardoor er een frisse roze huid achterblijft. Afhankelijk van het behandelingsgebied kan er ook zwelling optreden, maar dat zou niet langer dan een paar dagen moeten duren.

Het is belangrijk om de huid tijdens het genezingsproces met een zonnebrandcrème met een hoge factor (SPF 50) te beschermen. Pluk of krab niet aan de korstjes, aangezien dit kan leiden tot littekens of zelfs infecties, dus houdt het gebied schoon en droog. De huid zal tijdens het genezingsproces zeer gevoelig zijn, dus vermijd scrubs of reinigingsmiddelen op basis van alcohol/zeep.

Bio Peelings

De originaliteit van deze 100% biologische peeling zit hem in de aanwezigheid van de micronaalden die een ontstekingsreactie opwekken bij het doordringen van de huid in een poging deze vreemde bestanddelen af te stoten. Het afschilferingproces begint van binnenuit. De micronaalden zorgen ook voor een micro needling effect dat de aanmaak van collageen stimuleert. Deze peeling geeft verbluffende resultaten met verhelderende en liftende effecten.

Bio peeling verbetert de textuur van de huid, reduceert lijntjes en rimpels, en zorgt voor een egale teint. Het is een uitstekende behandeling voor hyperpigmentatie.

MICRODERMABRASSIE & ULTRAGELUID

Microdermabrasie is een diepte peeling waarbij de bovenste laag dode huidcellen met behulp van geavanceerde apparatuur wordt verwijderd. Dit wordt gedaan met zogenaamde microkristallen die over de huid worden gezogen, waardoor je een jongere en frissere huid krijgt. De huid wordt hiermee aangezet tot nieuwe en jonge cellen te vormen. Door de zuigwerking wordt ook de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt een straal minuscule kristallen op het huidoppervlak gespoten. Die kristalletjes verwijderen vuil en oneffenheden. De gebruikte kristallen en loskomende huidcellen worden tegelijkertijd afgezogen, in een bakje opgevangen en afgevoerd. Omdat bij een microdermabrasie behandeling een gedeelte van de buitenste huidlaag wordt verwijderd, kan de behandeling enigszins gevoelig zijn, maar daar staat tegenover dat de huid er meteen beter uitziet. Toch kan het zijn dat je een aantal behandelingen moet ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken.

Ter behandeling van afschilfering van het gezicht en lichaam, verouderde huid, droge, vette, doffe, verstopte en bevlekte huid, vergrote poriën, rimpels, acne, littekens, hyperpigmentatie, algemene dermabrasie ter voorbehandeling bij laserbehandelingen en chemische peelings.

De nabehandeling is afhankelijk van de verschillende niveaus:

 • Verzorg de huid zoals aangeduid door de specialist
 • Voorkom tot enkele weken na de behandeling blootstelling aan de zon en bescherm jezelf met zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor (SPF 30)
 • Gebruik tot 24 uur na de behandeling geen make-up
 • Onderga gedurende 2 weken geen andere agressieve behandelingen
 • Vermijd tot 24 uur na de behandeling zwemmen.

Laser duurzaam ontharen

Het is een unieke methode van geleidelijke verwarming die zeer efficiënt is bij fotocoagulatie van de dermis papilla en langdurige resultaten levert waardoor druk op de omliggende weefsels wordt voorkomen; tegelijkertijd koelt ‘ICE’ het huidoppervlak af, waardoor oppervlakkige brandwonden en pijn worden voorkomen.

SOPRANO ICE is een geavanceerd platform dat meerdere technologieën en verschillende golflengten bevat, waardoor de meeste huidtypes op elk moment kunnen worden behandeld.

Soprano ICE maakt gebruik van Alma Laser SHR-technologie, de enige methode waarvan klinisch is bewezen dat deze pijnloos is. Het unieke verwarmings- en distributiesysteem van de energie richt zich op de haarzakjes en tast de omliggende weefsels niet aan. Tegelijkertijd koelt het geïntegreerde ICE-systeem het huidoppervlak af, waardoor oppervlakkige brandwonden en een pijngevoel worden vermeden.

Veiligheid waarop je kan vertrouwen – Talrijke klinische onderzoeken hebben aangetoond dat SHR de veiligste LASER-ontharingsprocedure is, inclusief typen donkere huid/gebruinde huid die erg gevoelig zijn voor de hitte die bij deze therapieën wordt gebruikt. 

Afhankelijk van het huidtype en de haarkenmerken van de patiënt worden de gewenste resultaten gemiddeld na 6-8 behandelingen behaald.

Voordelen van deze laserbehandeling:

 • Nagenoeg pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling
 • Langdurig resultaat (gemiddeld 90% haarreductie)
 • Snelle behandelingstijd
 • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kun je jouw dagelijkse bezigheden weer oppakken
 • Effectief voor alle huidtypen, inclusief gebruinde huid
 • Hoog dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld
 • Perfect voor elk lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn
 • Veilige behandeling het hele jaar door.

ELECTRISCH ONTHAREN

Bij alle methoden wordt een dun naaldje langs de haarschacht in het haarzakje gestoken. Daarna wordt behandeld middels één van de drie onderstaande technieken. Om effectief te zijn is vaak een lang behandeltraject nodig dat kan oplopen tot een paar jaar. Er kan ook 2x per week behandeld worden, maar dan moet de behandeling maximaal 6 tot 8 weken duren. Alleen haren die in de zogenaamde anagene (groei) fase zijn kunnen behandeld worden, maar helaas zijn niet alle lichaamsharen tegelijk in deze fase.

Elektrisch ontharen kan op drie verschillende manieren:

 1. Elektrolyse. Door het gebruik van gelijkstroom vormt zich natronloog in het haarzakje (dit vernietigd de groeicellen)
 2. Thermolyse (diathermie). Een hoogfrequente wisselstroom vormt warmte en vernietigd de groeicellen
 3. De blendmethode (deze is het modernst). Voordeel hiervan is dat warmte de vorming van natronloog doet versnellen. De blendmethode is daarom minder pijnlijk, minder tijdrovend en effectief. Een behandeling van een enkele haar duurt ongeveer 10 tot 15 seconden.

Algemeen advies gedurende behandelprocedure.

 • Niet meer scheren, harsen of epileren
 • Geen ontharingscrème gebruiken
 • Voorkom zoveel mogelijk fel zonlicht
 • Gebruik zonnebrandcrème met een factor 30 of hoger.

De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms wel meerdere jaren.  De hoeveelheid haren en het aantal jaren dat de overbeharing al aanwezig is, zijn bepalend voor de behandeltijd. De periode tussen behandelingen wordt echter steeds groter naarmate de behandeling vordert. Het is aan te raden om haren tussentijds niet meer uit te trekken, maar af te knippen. Zo kan het verloop van de definitieve ontharing via elektrisch ontharen beter worden gevolgd. Als het gewenste gebied na verloop van tijd geheel is onthaard, zul je na enkele weken of maanden toch nog eens terug moeten komen om de zgn. rusthaartjes te laten verwijderen.

Elektrisch ontharen wordt door veel zorgverzekeraars vergoedt. Bekijk daarom de voorwaarden van je zorgpolis om de mogelijkheden te zien.

Harsen/Waxen

Ja en nee. Waxen doet de eerste keer het meeste pijn. We verwijderen tijdens het eerste bezoek veel grof haar – vooral als jij je hebt geschoren, maar bij herhaalde bezoeken wordt het ongemak door waxen aanzienlijk minder.

Brazilian waxing doet pijn, omdat in feite elke vorm van harsen pijn doet daar je haar bij de wortels wordt uitgetrokken. Sommige nieuwe cliënten voelen zich een uurtje ongemakkelijk terwijl anderen zich een dag of twee niet op hun gemak voelen. Het is belangrijk om geen strakke spijkerbroek of broek te dragen als het de eerste keer is dat je gaat waxen. Ga niet gelijk naar spinklas of doe direct na het waxen niets anders dat veel wrijving met zich meebrengt!

Stop 2,5 tot 3 weken voor je eerste behandeling met epileren en/of scheren!

De meeste mensen waxen elke 4 weken met groot succes. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om 3 weken uitgroei te hebben voordat je voor het eerst gaat waxen om maximale ontharing te krijgen. 

Over het algemeen genomen is wax antibacterieel, simpelweg omdat er geen water in het product zit. Om bacteriën te laten groeien moet er een bepaalde hoeveelheid water aanwezig zijn. In onze salon beoefenen we slim, schoon waxen en nemen we algemene voorzorgsmaatregelen.

Permanente make-up

Als jij iemand bent die de dagelijkse make-up routine wil verminderen, een zeer actieve levensstijl heeft, door veroudering haar of lipkleur heeft verloren, een hoge gevoeligheid heeft voor traditionele make-up of andere medische problemen heeft, dan is permanente make-up de ideale behandeling voor jou!

Behandeling in de huid wordt gebracht, verliest na een maand ongeveer 30-40% van zijn kleur, dus het is belangrijk om terug te komen voor een vervolgbehandeling. Er moet altijd 4 weken tussen de behandelingen zitten. Wanneer laag voor laag gewerkt wordt, komt het beste resultaat naar boven. In sommige gevallen neemt de huid het pigment mogelijk niet goed op, in dat geval is een derde behandeling nodig omdat de huid anders reageert. Een vervolgbehandeling is altijd nodig en is bij de prijs inbegrepen.

ten behoeve van een veilige en verantwoorde behandeling. PMU wordt niet aanbevolen bij gebruik van bepaalde geneesmiddelen. De behandeling begint pas nadat de vorm en kleur volledig zijn besproken en de huid is verdoofd met EMLA-crème (op recept verkrijgbaar bij je arts). De kleur en vorm worden naar wens besproken, maar je kunt uiteraard op onze expertise vertrouwen. Ze worden tijdens de tweede behandeling bijgewerkt. In de 4 weken tussen behandelingen heb je tijd om te beslissen of je bepaalde aanpassingen wil. Omdat permanente make-up geen tatoeage, maar cosmetische pigmentatie is, kunnen we de gewenste aanpassingen maken.

Het genezingsproces duurt tussen de 3-5 dagen. Retoucheerafspraken worden 6 weken na de procedure aanbevolen en duren 1-2 uur.

Kijk eerst wat voor kleur bij je past, bijvoorbeeld warm of koud, inclusief haarkleur, oogkleur en huidskleur. Ook mag je jouw persoonlijke wensen kenbaar maken. Omdat het erg belangrijk is om de juiste kleur te krijgen, kiezen we alleen de kleur die bij je past. Het liefst kiezen we voor de eerste keer een lichtere kleur, zodat we kunnen zien hoe de huid erop reageert. Als de kleur je huid direct overweldigt, dan is de kleur te donker en past dus niet bij je, maar je kunt er dan niet vanaf komen.

 

Omdat de huid van binnenuit moet herstellen, kan de kleur in de komende 2 weken veranderen. Je ziet het eindresultaat dus pas na ongeveer 4 weken. Na ongeveer 4 weken kom je terug voor een vervolgbehandeling (tot 2 maanden na de eerste behandeling). Voor de meeste behandelingen is één enkele vervolgbehandeling voldoende.

Als je iemand bent die geen eyeliner meer wil dragen maar wel een permanent verbeterde oogvorm wil hebben, dan is de permanente eyeliner make-up perfect voor jou!

Eyeliner blijft ongeveer 12 maanden goed. Permanente make-up is “semipermanent” en de resultaten kunnen per klant variëren. Gewoonlijk heb je na 1-2 jaar een retouchering nodig. Over het algemeen zijn de resultaten verbluffend, maar het hangt sterk af van je huidtype, textuur en vettigheid.

Ben je iemand die op zoek is naar één of meer van de volgende resultaten: langdurige lipkleur en verhoogde pigmentatie voor bleke en ouder wordende lippen, vollere lippen zonder dat injectables of operaties nodig zijn, verbeterde lip-symmetrie, kleurcorrectie voor littekens en ongelijke pigmentatie, dan is de permanente lip make-up de ideale behandeling voor jou!

Gemiddeld kan permanente make-up drie tot vijf jaar per behandeling meegaan, en dat betekent drie tot vijf jaar lang een makkelijke dagelijkse schoonheidsroutine!

Aan het einde van de behandeling ontvang je een vervolgzorginstructie (om het resultaat van je pigmentatie te behouden is het van groot belang dat je deze strikt opvolgt), een crème en wordt er een afspraak gemaakt voor een eventuele vervolgbehandeling. Maak je permanente make-up niet nat, niet te veel zalf, geen  zwembaden, baden, stoom, zware inspanning, lange douches, UV-licht of zonnebank. Geen washandjes, schrobben of wrijven! Gebruik gedurende 5 dagen geen make-up in de buurt van het behandelingsgebied! Meestal kun je bij de volgende zorg je dagelijkse bezigheden direct hervatten.

Permanente make-up wordt niet aanbevolen voor Fitzpatrick Huidtypes 1 (lichtblonde of rode haren/lichte huid/lichte ogen). Door overgevoeligheid en dunheid van dit type huid houdt het de kleur over het algemeen genomen niet goed vast en kan het vrij gemakkelijk bloeden.

Elke cosmetische huidbehandeling brengt een zeer klein risico met zich mee en hoewel buitengewoon ongebruikelijk, is het belangrijk dat je de zeldzame risico’s van permanente cosmetische make-up begrijpt en accepteert – hieronder vallen mogelijke infectie, allergische reactie, onjuiste plaatsing, ontevredenheid over het resultaat, duurzaamheid en moeilijkheid om te verwijderen. De geïnformeerde beslissing van een persoon om een ​​cosmetische ingreep te ondergaan is gebaseerd op een vergelijking van de risico’s met mogelijke voordelen, alternatieven en kosten. We nemen alle nodige stappen en voorzorgsmaatregelen om de risico’s verbonden aan permanente make-up te minimaliseren.

De volgende medische aandoeningen beletten je om een ​​procedure te ondergaan:

 • Zwanger of borstvoeding gevend
 • Hemofilie
 • Hartaandoeningen/Pacemaker/Defibrillator 
 • Lichaam voelt veelal warm (verhoogde kans op bloedingen)
 • Bloedingsstoornissen
 • Schildklieraandoening en het nemen van medicatie voor deze aandoening (Hypo, Hyperthyreoïdie, Ziekte van Graves, Hashimoto’s)
 • Auto-immuunziekte zoals LUPUS of frontale fibrose alopecia (MS, RA, lupus of iets soortgelijks)
 • Trichotillomanie (dwangmatig uittrekken van lichaamshaar) 
 • Operatie aan het boven- of onderooglid

Verwijdering Permanente Make-up

Vanwege variabele factoren zoals de diepte van de PMU, de leeftijd van de PMU, het huidtype en de hoeveelheid PMU, kan het aantal behandelingen per persoon variëren. In principe is het gemiddeld aantal behandelingen voor permanente make-up 2 tot 3. Het gemiddeld aantal behandelingen voor tatoeages ligt tussen de 3 en 15. Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 10 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om volledig te herstellen. Vaker behandelen heeft geen zin, omdat het lichaam ontwrichte inktdeeltjes moet verwijderen en dat kost tijd.

De meeste mensen keren na hun eerste behandeling terug naar hun normale routine. Hoewel sommige mensen tijdens de eigenlijke procedure lichte irritatie en ongemak ervaren, is het voor de patiënt heel goed mogelijk om door te gaan met de normale dagelijkse activiteiten.

De volgende dingen moet altijd worden vermeden, ongeacht het behandelde gebied:

 • Decoratieve of hygiënische cosmetica mag gedurende 10 – 14 dagen niet op het behandelde gebied worden aangebracht.
 • De korstjes mogen er na de behandeling nooit af worden gekrabbeld. De cliënten moeten die op natuurlijke wijze laten verdwijnen.
 • Zonlicht dient tot 2 weken na de behandeling worden vermeden.
 • Ook gezichts- en lichaamsbehandelingen dienen gedurende 3-6 weken na de behandeling worden vermeden.
 • Lichaamsbeweging of lichaams- en gezichtsmassage dient tot 7 dagen na de behandeling worden vermeden.

PhiRemoval is een techniek zonder laser – Permanente make-up verwijdering en verwijdering van cosmetische tatoeages met micropigmentatie, wenkbrauwen, eyeliner- of eyeliner-migratie, lipkleur, lipliner, make-up en lichaamstatoeages.

Pigment OFF remover is een techniek met zeer hoge verwijderingsprestaties, snel herstel van de behandelde huid, ideaal voor het verwijderen van microblading, met korte pauzes tussen behandelingen, is hypoallergeen en bevat actieve ingrediënten voor een sneller herstel van de huid.

Een energiepuls verwarmt de inkt in je huid om deze op te lossen. Je moet een aantal weken of langer laserbehandelingen ondergaan om je tatoeage te verwijderen. Lasers verwijderen een tatoeage vaak niet volledig.

Bij Instituut Mademoiselle analyseren we je huid- en PMU-conditie en beslissen we samen welke van de 3 opties het beste bij je past.

FIGUURCORRECTIE

De Benexere Bodyprogress kent zeer uitgebreide toepassingen en helpt je bij:

Verminderen omvang, Verbeteren figuur, Spierversteviging, Postnataal/zwangerschap buikje, Lymfedrainage, Vermindering van cellulitis, Gewichtsverlies in combinatie met het SlimmerSlank programma.

Ben jij iemand met hardnekkige cellulitis zoals buik, dijen, flanken (zogenaamde love handles), armen en de gehele schouder en staan het verwijderen van cellulitis en een verbeterde spierspanning en huidconditie op je verlanglijstje, dan is deze behandeling iets voor jou!

Het geavanceerde Benexere Bodyprogress maakt gebruik van elektromagnetische golven in combinatie met ultrasone technologie: hierdoor ontstaat een natuurlijke temperatuurstijging en wordt de verbranding in de vetcellen verhoogd. De echo zorgt er ook voor dat de afvalstoffen beter uit de vetcellen worden afgevoerd. Hierdoor draagt ​​het intensiever bij aan het verminderen van vetweefsel en cellulitis, terwijl het de veerkracht van de spieren en de huidconditie verbetert.

Na een behandelingskuur zit je strakker in je vel en zul je een gladdere huid ervaren doordat cellulitis effectief is aangepakt.

De Starvac Dermotherapie biedt een bevredigende oplossing voor een aantal van de meest voorkomende huid- en bindweefselproblemen van deze tijd, waaronder cellulitis. Een uniek procedé zorgt ervoor dat de behandeling een langdurig effect heeft.

De rollende behandelkop genereert een vacuüm aan de oppervlakte van de huid die wordt opgezogen tussen de 2 binnenste rollen van de behandelkop. Deze flexibele rollers passen zich automatisch aan de dikte van de gevormde huidplooi aan. Terwijl de zuigkop beweegt, wordt de huid tussen de flexibele cilinders gerold die zorgen voor de “palper&rouler”-massagemethode. De twee spatels die aan de voor- en achterkant van de flexibele rollers zitten, maken de lymfedrainage die vervolgens ontstaat, nog effectiever. Tenslotte maken de twee buitenste mobiele rollers het gemakkelijker om de behandelkop over het te behandelen gebied te laten glijden.

Deze behandeling is perfect voor jou als je iemand bent die geïnteresseerd is in het behandelen van:

 • Cellulitis (waardoor een figuurcorrectie ontstaat)
 • Lymfedrainage (waardoor een figuurcorrectie ontstaat)
 • Gezichtsbehandelingen (lifting)
 • Ontspanningsmassage 
 • Vermoeide benen.

Massages

Een facelift-massage is een massage die bedoeld is om slappe weefsels op te krikken, rimpels glad te strijken en je een algeheel jeugdiger uiterlijk te geven. De facelift-massage is bedoeld om de huid strakker te maken, de spieren te stimuleren en de lymfedrainage te verbeteren om gifstoffen die bijdragen aan een ouder uiterlijk te verwijderen.

Het resultaat van de Facelift massage is direct na de behandeling zichtbaar:

 • voorhoofds- en fronsrimpels zijn minder zichtbaar
 • de neus/lippenplooi is minder diep
 • je wangen zijn gelift
 • de huid rond je ogen is gladder en heeft minder rimpels
 • je ogen zien er minder vermoeid uit
 • je hals is strakker
 • je huid heeft een fris roze kleur
 •  je huid voelt zacht, glad en aangenaam warm aan.

Als je aan één van de volgende aandoeningen lijdt, raden wij therapeutische massages af:

 • Koorts als gevolg van infecties (virussen)
 • Ernstige stoornissen in de bloedsomloop (zoals trombose)
 • Hartaandoeningen
 • Besmettelijke huidaandoeningen
 • Volledige uitputting
 • Oedeem