Kleine behandelingen

Onze professionaliteit, jouw look!

Wij bieden een groot scala aan behandelingen zoals kleine behandelingen, huidbehandeling, face scan, permanente make-up, PMU-verwijderen, laserontharing, harsen/waxen, voetpedicure, massagetherapie, cellulitis behandeling, en de Tanita weegschaal. We bieden ook kort behandelingen aan die weinig tijd kosten, maar snel resultaten leveren. In onze schoonheidssalon selecteren en gebruiken we alleen de beste tools en producten en zetten we voortdurend onze opleiding voort door geavanceerde technieken bij te leren. Mis geen enkele uitverkoop of speciale aanbieding; schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!

Besluit vandaag nog te stoppen met het waxen van je wenkbrauwen en laat ze door een expert ze voor je vormgeven. Iedereen kan je wenkbrauwen “waxen”, maar niet iedereen kan ze goed voor je “vormen”. Laat je wenkbrauwen nu uitgroeien en laat een van onze schoonheidsspecialisten, die meester is in de kunst van het vormgeven van wenkbrauwen, je met een van onze korte behandelingen de perfecte look bezorgen.

Klein gezichtbehandelingen

Wenkbrauwen epileren bij gezichtsbehandeling
Wenkbrauwen epileren los
Wimpers verven
Wenkbrauwen verven

Prijs: €10,00
Prijs: €13,00
Prijs: €14,00
Prijs: €10,00

Bij Instituut Mademoiselle gebruiken we de crème de la crème van ontharingswax. LYCON-wax levert uitzonderlijk snelle resultaten en verwijdert als geen ander hardnekkig haar zo kort als 1 mm.  Heb je haast en daarom een snelle oplossing nodig voor je ongewenste haar? Onze kleine waxbehandelingen zijn dan wellicht een perfecte keuze:

kleine Gezicht harsen

Harsen bovenlip
Harsen kin
Harsen bovenlip + kin
Harsen bakkebaard
Harsen gezicht

Prijs: €9,00
Prijs: €9,00
Prijs: €16,00
Prijs: €9,00
Prijs: €25,00

Regelmatig een pedicure nemen helpt niet alleen om de voeten er mooi uit te laten zien; het zorgt ook voor geknipte nagels, beheerst eeltplekken en hydrateert de huid. Ook helpt een voetmassage bij het verlichten van spanning en om de bloedsomloop te stimuleren. Voor zij die weinig tijd hebben, bieden we de volgende korte behandelingen.

Pedicure kort

Pedicure
Pedicure kort
Nagels lakken voeten
Gellak + Pedicure

Prijs: €30,00     Duur: 30 Min      
Prijs: €20,00     Duur: tot 15 Min     
Prijs: €11,00     Duur: 30 Min      
Prijs: €65,00