beauty salon arnhem toezegging veiligheid salon COVID19

Toezegging veiligheid salon COVID

Toezegging veiligheid salon COVID

Wij zetten ons in voor jouw veiligheid!

Hoewel we je (voorlopig!) niet de hand kunnen schudden of knuffelen, verheugen we ons erop je weer welkom te heten. We hebben diep nagedacht en veel zorg gestoken in de veiligheid en het ontsmetten van onze salon. 

Welzijn klant en schoonheidsspecialist(e)


Het dragen van een gezichtsmasker dat de neus en mond bedekt is verplicht. Wij verzoeken vriendelijk om tijdens je bezoek een goed passend gezichtsmasker te dragen.

Je dient je aan de social distance te houden. Hou 1,5 meter afstand!

De klant is verplicht te laten weten dat hij/zij het toilet bezoekt, zodat we er voor de volgende klant rekening mee kunnen houden.

De schoonheidsspecialist(e) desinfecteert regelmatig zijn/haar handen en de klant is verplicht zijn/haar handen bij aankomst te desinfecteren. Desinfecterende wipes en handdesinfecterend middel zullen beschikbaar zijn in de ruimtes van de salon waar vaak mensen komen.

Behandelstations en stoelen worden tussen alle diensten afgeveegd en ontsmet.

De klant is verplicht om precies op tijd te komen zodat je niet in de wachtkamer hoeft te wachten.

Bij vertrek dien je onze schoonheidssalon Instituut via de achterdeur te verlaten.

Salon Omgeving


Voorafgaand aan de dagelijkese opening zal de schoonheidssalon grondig schoongemaakt en ontsmet worden, volgens GGD normen.

Stoelen en oppervlakken in de gedeelde ruimte worden regelmatig gereinigd.

Ten bate van de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschappen, verzekeren wij je ervan dat elke werknemer die symptomen vertoont thuis zal blijven, per de lokale richtlijnen. Eveneens vragen wij dat elke klant die zich nit lekkeer voelt zijn/haar bezoek opnieuw inplant met de schoonheidsspecialiste.

Bedankt voor uw vertrouwen en begrip! We verheugen ons erop je weer welkom te heten in onze schoonheidssalon!