Tatoo verwijderen

Wij zijn experts in PMU correctie en verwijdering!

Tattoo verwijderen

Misschien ben je getatoeëerd en niet tevreden over het resultaat van een tattoo, of is de naam van je ex niet langer relevant, of je ben je gewoon op je tattoo uitgekeken. Gelukkig hoeft je tatoeage niet voor eeuwig te zijn en kun je deze bij ons laten verwijderen, met en zonder gebruik van een laser. Kies je voor ons, dan kies je voor de beste partij voor tattoo verwijderen!

De beste techniek voor jou

De bekendste manier om een tattoo te verwijderen is Maar wist je dat er naast laseren nog meer technieken bestaan en dat wij bij Instituut Mademoiselle voor je klaar staan? Wij werken met de Pigment OFF techniek en de Phi Removal. Deze technieken zijn geschikt wanneer je liever geen laserbehandeling wilt ondergaan, voor tatoeages met bepaalde kleuren erin die de laser moeilijk kan verwijderen of als je een milde behandeling zoekt waarbij haarzakjes niet worden beschadigd. Het is afhankelijk van het huidtype en de plek van de tatoeage, de grootte en de kleur van de tatoeage welke techniek het meest geschikt is. Laat je door ons adviseren over welke techniek het beste resultaat geeft voor jou.

Laser verwijderen van uw tattoo

Met behulp van een laser kunnen wij effectief en pijnloos jouw tattoo verwijderen. Bij Instituut Mademoiselle werken wij met twee soorten lasers: de YAG laser en de Picolaser. De YAG laser geeft hele korte pulsen van hoge energie af waardoor het pigment los komt. Het lichaam voert de pigmentdeeltjes vervolgens af. De Picolaser is de snelste laser voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages en geschikt voor zowel professioneel gezette tatoeages als tatoeages gezet met bijvoorbeeld Oost-Indische inkt. De grootte van het gebied van de Pico laser is  groter dan bij andere lasers waardoor de behandeling sneller gaat. Dit maakt deze laser ideaal voor grote tatoeages.

Pigment OFF remover

De Pigment OFF remover is een vloeistof. Met deze vloeistof is het mogelijk om alle pigmenten en soorten inkt te verwijderen. Dit maakt deze methode geschikt voor bijvoorbeeld tatoeages met rode kleuren erin. Het pigment verlaat het lichaam via de huid en gaat dus niet het lichaam in. Dit maakt deze methode heel veilig en er blijven geen pigment resten achter in het lichaam.

Phi verwijderen

Phi Removal is een natuurlijke techniek om uw tattoo te verwijderen met behulp van een vloeistof. Net als bij de Pigment OFF remover behandeling komt het pigment van de tatoeage aan de bovenkant uit de huid, in plaats van dat het via het lichaam wordt verwijderd. Dit is anders dan bij het verwijderen met laser, waarbij de pigmenten de huid verlaten via de afvoer van jouw lichaam. Phi-verwijdering is een milde en 100% natuurlijke behandeling zonder risico op littekens van pigmentvlekken op het omgevingsgebied.

Neem contact op voor het verwijderen van uw tattoo

Wil je jouw tattoo professioneel en effectief laten verwijderen neem dan contact met ons op. Wij hebben een grondige behandeling voor het verwijderen van jouw tatoeage. We helpen je graag, ook als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.