PMU verwijderen

Wij zijn experts in PMU correctie en verwijdering!

PMU verwijderen

Misschien ben je niet meer blij met het resultaat van een PMU (permanente make-up) behandeling. Bijvoorbeeld omdat je wenkbrauwen niet symmetrisch zijn, de kleur niet bij je gezicht past of de PMU eyeliner niet netjes is aangebracht. Gelukkig is daar iets aan te doen! Wil je graag je PMU professioneel laten verwijderen? Bij Instituut Mademoiselle staan we met diverse technieken voor je klaar om PMU netjes en effectief te verwijderen.

Diverse technieken

Wij werken met diverse technieken voor verwijderen van PMU: met behulp van een laser, met Pigment OFF Remover en met Phi Removal. De Pigment OFF remover en Phi Removal werken zonder laser en zijn daarom ideaal als je liever zonder laser wordt behandeld of als je PMU kleuren bevat die de laser niet goed kan verwijderen. Doordat wij de keuze bieden uit verschillende manieren voor het verwijderen van PMU kunnen we de behandeling perfect afstemmen op jouw huidtype en situatie. Welke techniek je ook kiest, wij zorgen ervoor dat de PMU netjes en volledig wordt verwijderd en dat de huid onbeschadigd blijft.

PMU laseren

Als je kiest voor laserverwijdering van PMU dan wordt de make-up verwijderd met behulp van een laserstraal. Bij instituut Mademoiselle werken wij met twee verschillende soorten lasers: de Pico laser en de YAG laser. Voor het weghalen van PMU is de YAG laser heel geschikt. Voor PMU waar veel kleurpigmenten in zit, zoals rode pigmenten, is de Pico laser het meest effectief. De Pico laser is een snelle laser die op een groot gebied tegelijk werkt. Dankzij de grootte van deze laser gaat de behandeling erg snel.

Pigment OFF remover

Pigment UIT is een effectieve methode die mild is voor de huid, is het herstel van de huid erg snel. Pigment OFF is erg geschikt voor het verwijderen van PMU in allerlei kleuren en vooral een goede keuze wanneer er rode tinten aanwezig zijn. Deze techniek is een goede keuze voor het verwijderen van microblading wenkbrauwen. Pigment OFF remover is hypoallergeen en na de behandeling zal de huid zich snel herstellen.

Phi verwijderen

Phi verwijdering is een behandeling waarbij geen laser wordt gebruikt. Phi-verwijdering is een milde behandeling voor de huid, zonder risico op littekens van pigmentvlekken. Net als bij de Pigment OFF remover komt het pigment van de te verwijderen PMU los van de huid en verlaat het de huid dus via de buitenkant. De pigmenten komen dus niet in het lichaam terecht en dit maakt het een hele veilige behandeling. Phi-verwijdering is een natuurlijke techniek en zeer mild voor de huid. 

Neem contact met ons op

Elke PMU en iedere huid is anders en bij Instituut Mademoiselle kijken we met aandacht naar jouw huidtype en de te verwijderen PMU. Zo komen we samen tot een passend plan en gaan we aan de slag met de techniek die het beste bij uw situatie verleden. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor het verwijderen van jouw PMU. Wij staan ​​klaar met onze ervaring en expertise om je vragen te beantwoorden!