permanente make-up verwijderen

Wij zijn experts in PMU correctie en verwijdering!

Permanente make-up verwijderen

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met jouw mooie permanente make-up. Mogelijk is het resultaat niet helemaal wat je in gedachten had van een andere look. In dat geval is het een nadeel dat je de make-up niet zomaar weg kan vegen. Gelukkig zijn er wel technieken om de make-up te verwijderen. Wil je permanente make-up professioneel laten verwijderen? Maak dan een afspraak bij onze salon!

Diverse technieken om PMU te verwijderen

Er zijn verschillende manieren om permanente make-up te verwijderen. In onze salon werken we met de volgende technieken:

  • Pigment Off
  • DHI Remover
  • Door middel van laseren
 

Aangezien wij met diverse technieken werken kunnen wij het verwijderen van permanente make-up helemaal perfect op jouw huidtype en situatie aanpassen. De meestgebruikte techniek om PMU te verwijderen is laseren. Permanente make-up verwijderen zonder laser is ook mogelijk met de Pigment OFF remover en Phi Removal. Deze technieken zijn bijvoorbeeld heel fijn wanneer je liever geen laserbehandeling wilt ondergaan. 

Permanente make-up verwijderen door middel van een laser

Laserverwijdering van permanente make-up gebeurt met behulp van een lichtstraal met een hoge intensiteit. Wij werken met twee verschillende lasers: de Pico laser en de YAG laser. De YAG laser is erg geschikt voor het verwijderen van permanente make-up. Daarnaast werken wij met de Pico laser: De Pico laser maakt gebruik van snelheden in picoseconden en de grootte van het gebied onder de Pico laser is groter dan bij andere lasers. Daardoor kunnen we permanente make-up en tatoeages door middel van deze techniek sneller verwijderen. Vooral bij grote tatoeages of bij veel kleuren is deze laser ideaal!

Permanente make-up verwijderen met Pigment OFF remover

Pigment OFF remover is een speciale vloeistof die op de huid wordt aangebracht. De vloeistof bindt zich aan het pigment en daarna weer aan de huid. Pigment OFF remover is in staat om alle soorten inkt te verwijderen. Zelfs kleuren die met een laser moeilijk te verwijderen zijn, zoals rood, kun je met behulp van Pigment OFF remover verwijderen.

Permanente make-up verwijderen met Phi Removal

Phi Removal is een behandeling met een natuurlijk en mild middel. Na deze behandeling heelt de huid erg mooi. Het pigment verlaat het lichaam dankzij Phi Removal via de huid. Dat terwijl pigment het lichaam bij een laserbehandeling verlaat via de afvoerkanalen van het lichaam. Tijdens de behandeling kun je zien hoe het pigment de huid verlaat. Een groot voordeel van deze behandeling is dat er geen risico is op littekens.

Maak nu een afspraak

Wij staan voor je klaar om je permanente make-up te verwijderen. In onze salon nemen we de tijd om je huid te analyseren en gaan we samen na welke techniek het beste op jouw wensen aansluit.