Microneedling

Wees goed voor je huid, je moet er de rest van je leven mee doen!

Microneedling

Onze huid is uniek, veeleisend, kostbaar en een weerspiegeling van onze gezondheid. Daarom wil je de huid niet aan zijn lot overlaten, maar goed verzorgen en de ruimte geven om zichzelf te kunnen vernieuwen. Wil je de huid in optimale conditie houden, dan is microneedling een uitstekende techniek. Wil jij weer een fris en gezond ogende huid? Bij Instituut Mademoiselle geven we de huid alle aandacht die het verdient, zodat je altijd een gezonde en frisse uitstraling hebt.

Wat is microneedling?

Microneedling is een techniek waarbij er kleine ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt met behulp van een pen met hele kleine naaldjes. Hiermee wordt de celdeling gestimuleerd en dit zorgt voor meer collageen productie. Collageen is wat onze huid gezond, stevig en fris houdt. Met microneedling wordt de huidstructuur daardoor sterker, egaler en soepeler en krijgt een jonge en frisse uitstraling. Langzamerhand zullen rimpels en littekens vervagen en krijgt de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte. Deze hoornlaag wordt weer mooi dun, en daardoor hebben verstoppingen minder kans. Microneedling maakt de huid egaler en stralender dan ooit! Een microneedling behandeling is onder andere geschikt voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels, acne en acnelittekens, een rokershuid, een zonbeschadigde huid, een grove huidstructuur en vergrote poriën.

Phineedling

Bij Instituut Mademoiselle maken we gebruik van de techniek Phineedling. Deze techniek wordt ook wel PhiLings Micro Needling genoemd. Deze relatief nieuwe micro needling behandeling kan gebruikt worden om de huid te vernieuwen zonder zichtbare beschadigingen aan te brengen. In vergelijking met de Dermapen is deze techniek nauwkeuriger en de huid zal ook eerder herstellen. Bij Mademoiselle zijn we in staat om deze techniek professioneel toe te passen en behalen we keer op keer prachtige resultaten.

Microneedling binnen een kuur

Wil je dat je huid er op zijn best uit blijft zien? Dan raden we je aan om één tot twee keer per jaar langs te komen in onze salon voor een microneedling kuurbehandeling. De kuur stemmen we helemaal af op jouw huid en binnen deze kuur is microneedling te combineren met andere behandelingen voor een optimaal resultaat. Van een kuur heb je het hele jaar door nog profijt! Ons aanbod aan behandelingen is zeer ruim, wij bieden bijvoorbeeld keuze uit een kuur met microdermabrasie met ultrageluid, kuur skin fitness therapie, kuur microneedling, kuur biopeeling, kuur biopeeling + microneedling, kuur microneedling + Phi Ion,  kuur bindweefselmassage, kuur facelift massage, kuur acne behandelingen.

Microneedling afspraak maken

Wij staan voor je klaar om je te adviseren over jouw huidverzorging met een microneedling behandeling en ook voor andere huidbehandelingen. We zullen je huid goed analyseren en bepalen aan de hand van onze analyse welke techniek goed op jouw huid aansluit. Uiteraard overleggen we ook met je wat voor behandeling jouw voorkeur heeft. Bij Instituut Mademoiselle analyseren we je huidconditie en beslissen we samen welke behandeling of combinatie van behandelingen het beste bij jou past. Maak nu een afspraak voor jouw microneedling behandeling. Heb je nog vragen over microneedling? Neem dan gerust contact op!